Turbine Kapak

Turbine Serisi Interkom İstasyonları

Turbine Serisi Interkom İstasyonları

 

Stentofon Turbine serisi, kesintisiz haberleşmenin kritik olduğu ortamların ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Turbine serisi interkom istasyonları, 3mm kalınlığında dökme alüminyum muhafaza içinde tutulan elektronik devreleri ile, toz, su ve vandalizme karşı dayanıklı ve son derece sağlamdır. Üniteler, paslanmaz çelik veya termoplastik ön panelleri ile daha da güçlendirilmiştir.

Bu dayanıklılığın yanı sıra, üstün ses kalitesi ve modern dizaynı ile Turbine serisi interkom istasyonları sesli haberleşmede devrimsel bir yenilik ortaya koymuştur.

Üniteler duplex haberleşme modunda 95dB ye kadar çıkış gücü ile dünyada tektir. Simplex modda bu değer 105dB’ye kadar çıkar. Mikrofondan alınan ortam gürültüsü bilgisine bağlı olarak çıkış seviyesinin otomatik ayarlanması sağlanabilir. Aktif gürültü giderme fonksiyonu sayesinde ortam gürültüsü görüşme üzerinden ayıklanabilir ve karşılıklı anlaşılırlık arttırılır. Otomatik kazanç kontrolü sayesinde konuşmacının üniteyeuzaklığı değişse de görüşmedeki ses seviyesi sabit tutulabilir.

Ünitelerin çarpıcı dizayn özellikleri minimalist iskandinav ekolünün izlerini taşır. Üniteler, kullanıcılarına kolay anlaşılır ve kullanılır bir arayüz sunar. Üzerindeki akustik olarak fonksiyonel dairesel hoparlör ızgaraları ünitelerin dizaynını tamamlar.

Turbine serisi, IP66 çevresel dayanım standartlarına uygun olmasının yanı sıra üniteler IK8 ile 10 arasıda darbelere karşı da dayanıklıdır. Vandalizme dayanıklı butonları gece kullanımına uygun arka aydınlatma ledlerine sahiptir.

Çok geniş bir aralıkta kullanım koşullarına uygun farklı Turbine üniteler vardır ve bu üniteler -40 dereceden +60 dereceye kadar son derece zor şartlarda çalışabilirler.

Üniteler çeşitli Stentofon sistemlerinde çalışacak şekilde çeşitlendirilmiştir. Analog interkom sistemlerinde kullanılmak üzere üretilmiş üç farklı model vardır. Bunlar, sarı renkli termoplastik ön yüzlü, çağrı, M ve C tuşları ile endüstriyel uygulamalara uygun TCAS-1, paslanmaz çelik ön yüzlü ve kırmızı çağrı butonu ile harici kamusal alan ve güvenlik uygulamalarına uygun TCAS-2 ve siyah termoplastik ön yüzü çağrı butonu ile dahili kamusal alan ve güvenlik uygulamalarına uygun TCAS-3’tür.

IP interkom sistemlerinde kullanılmak üzere altı farklı model üretilmiştir. Bunlardan ilk üçü olan TCIS-1, TCIS-2 ve TCIS-3 analog modellerle aynı önyüz ve kullanım alanlarına sahiptir. TCIS-4 modeli, PromoLED ekranı ile sunduğu etiketleme opsiyonu ile ve siyah termoplastik ön yüzü çağrı butonu ile dahili kamusal alan ve güvenlik uygulamalarında kullanıma uygundur.  TCIS-5 modeli ise kullanıcılarına iki adet buton ve etiketleme için iki adet PromoLED ekran sunar. TCIS-6 Modelindeki PromoLED etiketleme alanındaki etiketler arasında yukarı ve aşağı tuşları ile gezinip istenen abone ile iletişim kurmak mümkündür.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir