sytem 110

Fark yaratan özellikleri ile System 10 Pro Rack Tipi Dijital Telsiz Mikrofon Sistemi

Fark yaratan özellikleri ile System 10 Pro Rack Tipi Dijital Telsiz Mikrofon Sistemi

Audio Technica’nın System 10 Dijital Telsiz Mikrofon Sistemi ailesinin son üyesi olan SYSTEM 10 PRO ile tanıştınız mı? Kullanımı son derece kolay, tamamen otomatik. Takın, çalıştırın ve her şey hazır.

System 10 PRO ile 2.4 GHz frekans bandında (TV frekansla­rının dışında) çalışmanın keyfini yaşayın. Artık analog telsiz sistemlerindeki karmaşık frekans planlamasına ihtiyacınız yok. Aynı anda 2 alıcı ünitesine ev sahipliği yapan yarım rack ünitesi genişliğindeki kasası ile yerel olarak ya da Ethernet kablosuyla uzaktan (100m’ye kadar) çalışma seçenekleri

Sistemle birlikte gelen RJ12 kab­losu ile 5 adede kadar System 10 PRO’yu (yani 10 alıcı ünite) birbirine bağlayabilir, 10 kanala kadar sistemi kararlı bir yapıda aynı anda kullanabilirsiniz. Tüm System 10 ailesi gibi, System 10 PRO da 24-bit/48kHz ses derinliği, kullanım kolaylığı ve Audio Technica kalitesi ile proje sektöründeki ses çözümleri için biçilmiş kaftan.

Fark yaratan özellikleri Kullanım Kolaylığı;

System 10 PRO, kutusundan çıkar çıkmaz kullanıma hazır. Yap­manız gereken tek şey, alıcıyı fişe takmak ve vericiyi çalıştırmak. Kesintisiz ve otomatik frekans seçimiyle, daha önce yapmak zorunda olduğunuz frekans ayar­lamalarını bırakın System 10 PRO kendisi yapsın.

Üst Üste Koyulabilir Rack-Tipi Alıcı Ünitesi;

System 10 PRO alıcı ünitelerini rack kabininizde yer kaplama­yacak şekilde üst üste koyabi­lirsiniz. Standard 1U’luk bir rack boşluğuna 4 adede kadar alıcı ünitesi sığdırabilirsiniz.

Sistem merkezinden uzağa montaj imkânı;

System 10 PRO’yu dilerseniz rack kabininize kurabilir, dilerse­niz standart Ethernet kablosuyla 100m mesafeye kadar uzağa monte edebilirsiniz.

2.4 GHz bandında frekans karışması olmadan çalışma;

System 10 PRO, 2.4 GHz frekans bandında çalışan diğer telsiz sis­temlerle kesinti olmadan birlikte çalışabilir. Herhangi bir frekans ka­rışması riski gördüğünde, seste bir kesinti olmadan otomatik olarak frekansını değiştirir.

Analog FM telsiz sistemlerle uyumluluk;

Mevcut Analog FM telsiz siste­minizin kapasitesini genişletmek istediğinizde System 10 PRO için herhangi bir frekans planlaması­na ihtiyacınız olmaz.

Tamamen Dijital Sistem;

“Analog Audio Compander” kullanan bazı sistemlerin aksine, System 10 PRO compander kul­lanmaz ve bu sayede ses iletimi sırasında ses kalitesinden ödün vermezsiniz.

Three-Diversity Özelliği;

System 10 PRO, konum, zaman ve frekans boyutlarında yedekle­meli sinyal göndererek kesintisiz ses iletimi sağlar

Alıcıların birbirine bağlanabilmesi;

5’e kadar alıcı ünitesi (10 kanal), RJ12 link kablosuyla (her alıcıyla birlikte kutuda gelir) birbirine bağlanabilir.

Share