upx

Sony’nin yeni siyah / beyaz yazıcıları ile baskı netliği yakalayın!

A6 boyutunda basan yeni UP-X898MD / UP- D898MD ve A4 boyutunda basan yeni UP-971AD / UP-991AD yazıcılar, mobil C-kollu ve dijital ultrason sistemleri gibi analog ve dijital medikal görüntüleme ortamlarına entegre etmek üzere tasarlanmış kompakt, medikal sınıf, siyah-beyaz yazıcılardır.

UP-X898MD / UP-D898MD

A6 siyah beyaz video yazıcılarUP-X898MD ve UP-D898MD, mobil C-kollu ve dijital ultrason sistemleri gibi analog ve dijital medikal görüntüleme ortamlarına entegre etmek üzere tasarlanmış, kompakt, medikal sınıf, siyah-beyaz dijital yazıcılardır. Yüksek kalitedeki bu termal yazıcılar, hasta kayıtlarında kullanılmak üzere sistemler tarafından yakalanmış hareketsiz görüntülerin basılı kopyalarını basarlar. Daha da elverişli olması açısından basılı görüntüler aynı zamanda bir USB belleğe kaydedilebilir.Bu yazıcılar popüler Sony UP-897MD ve UP-D897 medikal yazıcıların yeni sürümleridir. Yeniden tasarlanan bu ürünler, yer tasarrufu sağlayan yapısı ile medikal arabalara kolay entegrasyonunu korurken birkaç işlevsel ve ergonomik iyileştirme de sunuyor. Kullanışlı menü, genişletilmiş LCD ekranlı panel ve joystick ile özellikleri daha da iyileştirilmiştir. Her iki model de iki saniyeden kısa sürede yüksek kaliteli siyah-beyaz baskı yapma kapasitesindedir. Gelişmiş termal baskı teknolojisi, Sony’nin baskı medyasını kullanarak fotoğraf kalitesinde sonuçlara ulaştırır. UP-X898MD hem analog video hem de dijital sinyal girişlerini kabul ederken UP-D898MD sadece dijital sinyal girişlerini kabul eder.

Özellikleri

Yüksek kaliteli baskıGelişmiş termal baskı teknolojisi, 325 dpi’ya kadar yüksek çözünürlüklü ve 256 adıma kadar gri seviyesinde, fotoğraf kalitesinde siyah-beyaz baskı yapma kapasitesindedir.İki saniyeden kısa sürede A6 baskılar Yüksek hız modunda bu yazıcılar, A6-ölçüsündeki baskıları yaklaşık 1.9 saniyede (UPP-110HG veya UPP-110S baskı medyasıyla kullanıldığında) üretir.Hem dijital, hem analog video giriş sinyallerini kabul ederAnalog kompozit video ve dijital USB giriş seçimi, bir çok cihazla esnek kullanım imkanı sağlar.USB flash sürücü depolamaUP-X898MD, hem USB’den hem de Video girişlerinden gelen bası-lı görüntüleri bağlı bir USB belle-ğe otomatik olarak kaydeder.Kompakt, yerden tasarruflu tasarım88mm (Y) x 154 mm (G) x 240 mm (D) boyutlarındaki bu yazıcılar önceki yazıcılar gibi yerden tasarruf eden bir tasarıma sahiptirler ve bu sayede medikal araçlara kolaylıkla ve esnek bir biçimde entegre olurlar.Gelişmiş işlevsellikPopüler UP-897MD ve UPD897’nin başarısı üzerine yapılandırılan bu yazıcılar; yazıcı ayarlarını, seçili kağıt türünü ve tavsiye mesajlarını gösteren büyütülmüş bir LCD panele sahiptir. Sezgisel joystick kontrolü hızlı menü navigasyonuna olanak sağlarken, yeni Auto Lock modu da yazıcı ayarlarındaki istenmeyen değişiklikleri önler.Oldukça yaygın baskı medyaları kullanırSony, farklı türden uygulamaların gereksinimlerini karşılamak adına üç adet yüksek kalitede, oldukça yaygın termal baskı türü seçeneği sunar. UPP-110HD, UPP-110S veya parlak, kalıcı, fotoğraf kalitesinde baskı üreten UPP-110HG yüksek parlaklığa sahip baskı kağıdı kullanabilirsiniz.Yaygın PC uyumluluğuMaksimum esneklik için oldukça geniş bir aralıktaki PC sürücüleri Windows XP, Vista, 7 ve 8 (32/64bit) için sağlanmıştır.Hızlı baskıFarklı baskı işlemleri için hızlı yönlendirme rehberleri ön kontrol panelinden seçilebilir. Kullanıcı kılavuzuna gerek kalmaksızın, kolayca referans olması açısından bunların çıktısı alınabilir.

Her iki model de iki saniyeden kısa sürede yüksek kaliteli siyah-beyaz baskı yapma kapasitesindedir. Gelişmiş termal baskı teknolojisi, Sony’nin baskı medyasını kullanarak fotoğraf kalitesinde sonuçlara ulaştırır. UPX898MD hem analog video hem de dijital sinyal girişlerini kabul ederken UP-D898MD sadece dijital sinyal girişlerini kabul eder

UP-971AD / UP-991AD

Hibrit grafik yazıcılarUP-991AD ve UP-971AD yazı-cılar mobil C-kollu, ultrason, kalp kateterizasyon laboratuarı gibi analog ve dijital radyoloji görüntüleme sistemleri ve diğer uyumlu medikal görüntüleme sistemleriyle kullanım için tasarlanmış kompakt siyah beyaz yazıcılardır.Bu yazıcılar, popüler Sony UP-990AD ve UP-970AD tıbbi yazıcıların yerine üretilmiştir. Yeniden tasarlanan bu modeller, önceki seriden daha küçük tasarıma ek olarak çeşitli operasyonel ve ergonomik gelişmiş özelliklere sahiptirler. UP-971AD’den daha esnek bir iş akışı sunan UP-991AD, görüntüleri USB belleğe depolayabilir ve hem şeffaf mavi film ortamına hem de kağıt ortamına basabilir. Tek bir yaprağa birden fazla görüntü basmayı sağlayan çoklu görüntü modları ve ekstra geniş görüntüler vermeyi sağlayan panoramik baskı özelliği, baskı seçeneklerini zenginleştirir.

Özellikleri

Hem dijital hem de analog video giriş sinyallerini kabul eder. Hem dijital hem de analog sinyalleri alabilen UP-991AD ve UP-971AD , C-kollu sisteminin her iki tipini de destekler. Ayrıca iki farklı entegre sistemden (yani bir C-kollu dan analog ve bir ultrason sisteminden dijital) sinyal alabilir. Yüksek kaliteli baskı Sony’nin termal baskı teknolojisini kullanan bu cihazlar, yaklaşık 325 dpi yüksek çözünürlüğe sahip fotoğraf kalitesinde siyah beyaz baskılar verir.Yüksek hızlı baskıCihazların standart mod da baskı üretme süresi yaklaşık 8 saniyedir. Daha kompakt, daha görünür Yaklaşık 316 (G) x 132,5 (Y) x 265 (D) mm (12 1/2 x 5 1/4 x 10 1/2 inç) boyutlarında kompakt tasarıma sahip olan UP-991AD ve UP-971AD ‘nin derinliği önceki modellerden 40 mm kısadır. LCD ekran panelinin boyutu artırılmıştır ve kontrol

panelinde bulunan LED arka ışık teknolojisi ile her ortam ışık seviyesinde net görünürlük sağlar.Çoklu görüntü modları Tek bir görüntü basmanın yanı sıra analog video sinyaline bağlandığında tek bir yaprağa iki, dört ve altı bölünmüş görüntü basabilir. Ön panelde bulunan “Multi” düğmesi, “Tek görüntü” ve “Çoklu görüntü” modları arasında hızla geçiş yapmayı sağlar. Yazıcı, dijital giriş sinyalleriyle tek yaprağa iki veya dört bölünmüş görüntü basabilir (Not: Multi düğmesi dijital girişle çalışmaz).

Mavi şeffaf film ve siyah kenarlık modu (UP-991AD için)

Görüntüler mavi şeffaf filme basılabilir ve istenirse isteğe bağlı siyah kenarlık kullanılabilir.

USB belleğe depolama (UP-991AD için)

UP-991AD, basılan görüntüyü veya yakalanan video karesini, yazıcının ön tarafındaki USB bağlantı noktasına takılan USB belleğe depolayabilir. Giriş sinyalinin renkli olması ve (renkli görüntülerin siyah beyaz baskısının daha iyi olması için) Renkli modunun seçilmiş olması şartıyla depolanan görüntüler renkli olabilir.

Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir