sony medikal kayıt cihazları

Sony medikal kayıt cihazları

Çok yönlü kayıt ve depolama çözümleri

Sony, HD / Full HD / 3D / 4K kayıt özelliklerine sahip medikal video kaydediciler ile medikal sek­törde kayıt ve saklama çözümleri sunmaktadır.

Sony kaydediciler, çeşitli kayıt avantajları suna­rak hastane verileri yönetimine önemli katkılar sağlamayı amaçlamaktadır. Kaydediciler, has­tanelerde ameliyathane ve radyoloji, cerrahi merkezleri ve doktor ofisleri dahil olmak üzere klinik ortamlarda geniş bir yelpazede kullanım için dizayn edilmişlerdir. Kompakt tasarımları, tıbbi sistemlere kolayca entegrasyonunu sağlar. Ayrıca hasta verilerini koruyan gelişmiş güvenliğe sahiptirler.

Sony medikal kayıt cihazları, ameliyat sırasında çekilen yüksek kaliteli renkli video ve fotoğrafları depolar. Kayıt cihazlarıyla yakalanan bu görün­tüler; hasta kayıtları, konsültasyon, eğitim ve  öğrenimde yardımcı olan doğru ve uzun ömürlü cerrahi prosedür belgeleri sağlar.

Dahili HDD ve harici ortama (USB, DVD,NAS ) eşzamanlı kayıtlar

HVO-550MD, HVO-550MD/FHD, HVO-500MD/FHD(SUR) modelleri ile HD ya da Full HD video sinyalleri dahili sabit disk sürücüsüne ve menü seçimi üzerinden harici bir USB sürücü veya ağ sunucusuna aynı anda kaydedilebilir, ya da kaydedicinin dahili DVD sürücüsüne de doğru­dan kayıt yapılabilir. Bu eş zamanlı kayıt özelliği ile veriler ve video dosyaları kaydedildikten sonra başka bir depolama ortamına kopyalama ihtiyacı ortadan kalkar ve kullanıcılara zaman kazandırır. Ayrıca verileri kaybetme riskine karşı da ekstra bir güvenlik sağlar.

Uzun Kayıt Süreleri ile Yüksek Kalite

Kaydedicinin yüksek kapasiteli disk sürücüsü HD kalitesinde kesintisiz uzun video kayıtlarına izin verir. Üç görüntü kalitesi ayarları (Stan­dart/Yüksek/En İyi) arasında seçim yapılarak HD video kaydı olarak 60 ve 194 saat (veya SD video kaydı olarak 158 ila 348 saat) kayıt oluşturulur. Her bir Kayıt maksimum 24 saat kaydedilebilir. Videolar yüksek kaliteli AVCHD veya MP4 dosyaları olarak iletilir.

4K kayıt cihazına yükseltmenin avantajları nelerdir?

Yeni 4K medikal monitörler, medikal sektörün­de şimdiye kadar sunulan en yüksek kaliteli çözünürlüğü sağlıyor. Gelişmiş netlik ve geliş­miş çözünürlük bir araya gelerek operasyonlar sırasında nesneleri tespit etmeyi kolaylaştırı­yor. Tabii, 4K içerik görüntülemek aynı zaman­da kayıtları da 4K çözünürlükte kaydetmemiz gerekeceği anlamına geliyor.

HVO-4000MT, Full HD’nin dört katı çözü­nürlükte çok yüksek kaliteli görüntüler için Sony’nin XAVC S codec’ini ve verimli MPEG-4 AVC/H.264 sıkıştırma teknolojisini kullanarak ayrıntılı 4K (3840 x 2160) videolar kaydeder.

Aynı video, aynı anda hem 4K hem 2K (Full HD) kalitesinde kaydedilir. Çekilen 4K vide­onun kalitesinin düşürülmesiyle elde edilen bu 2K materyal, günlük paylaşım ve standart PC’lerde oynatma için idealdir.

Share