18sony 1

Sony LMD-X2705MD 27 inç 4K 2D LCD Medikal Monitör

LMD-X2705MD hastanelerdeki ameliyathaneler, cerrahi merkezleri, klinikler, muayenehaneler ve benzeri medikal ortamlarda kullanım için tasarlanmış bir 27 inç 4K LCD medikal sınıf cerrahi monitördür. Minimum düzeyde invazif cerrahi prosedürlerde kullanıma uygun bu monitör, gerçek 4K çözünürlükle endoskopik/ laparoskopik kameralar veya diğer uyumlu medikal görüntüleme sistemlerinden sağlanan parlak ve yüksek kaliteli görüntüler sunar.

27 inç medikal monitörde 4K görüntü kalitesi!

LMD-X2705MD hastanelerdeki ameliyathaneler, cerrahi merkezleri, klinikler, muayenehaneler ve benzeri medikal ortamlarda kullanım için tasarlanmış bir 27 inç 4K LCD medikal sınıf cerrahi monitördür. Minimum düzeyde invazif cerrahi prosedürlerde kullanıma uygun bu monitör, gerçek 4K çözünürlükle endoskopik/ laparoskopik kameralar veya diğer uyumlu medikal görüntüleme sistemlerinden sağlanan parlak ve yüksek kaliteli görüntüler sunar.

4K görüntü kalitesi, ince ayrıntıları ve belirgin olmayan ton farklarını daha net bir şekilde görüntülemek için HDR gama desteği ve geniş bir renk gamı ile iyileştirilmiştir. Sony’nin benzersiz yükseltme teknolojisi sayesinde HD/SD çözünürlük sinyalleri, Full HD’nin dört katı piksel sayısıyla 4K görünüme yükseltilir. Bugün 4K ekranlara yatırım yapan HD sistem müşterileri, sadece daha iyi görüntü kalitesi elde etmekle kalmaz, aynı zamanda nihayetinde 4K sisteme yükseltmeye de hazır olur.

Monitörün sezgisel kontrol paneli ve LED navigasyonu sayesinde işlemler basitleştirilmiştir. Günümüzün cerrahi uygulamalarında ve entegre ameliyathane ortamlarında daha fazla esneklik için HDMI ve Ekran Bağlantı Noktası gibi çeşitli giriş sinyali seçenekleri ve görüntü modu seçenekleri bulunur.

LMD-X2705MD; kompakt, kolay temizlenen ve ergonomik tasarımı sayesinde, modern klinik ortamlarına entegrasyon açısından son derece uygundur ve kurulum işlemi, AC veya DC gücü seçenekleri ve kusursuz kablo yönetimi ile basitleştirilmiştir.

“Bu teknoloji, HD’den 4 kat fazla çözünürlük ve netliğe ek olarak daha hassas renk üretimi sağlıyor.”

Özellikler
Parlak ve yüksek kaliteli 4K görüntüler
LMD-X2705MD, ince ayrıntılara sahip 4K Ultra HD görüntüleri, ameliyathanede üstün görünürlük sağlamak için yüksek bir parlaklıkla görüntülüyor.

HLG ile HDR Gama desteği
LMD-X2705MD, HLG uyumlu bir görüntüleme sisteminden sağlanan bir HLG (Hibrit Log Gama) giriş sinyaline bağlandığında, beyaz vurguları kırpmadan veya karanlık gölge ayrıntılarını kaybetmeden daha geniş bir parlaklık seviyesi aralığını hassas bir şekilde yeniden üreterek HDR görüntüler sunabilir.

4K’ya yükseltme
Düşük çözünürlük giriş sinyalleri 4K çözünürlüğe yükseltilerek, Full HD’nin dört katı piksel sayısı ile net ve doğal bir görünüm sunuluyor.

Geniş renk gamı
BT.2020 renk standartları ile uyumlu monitör, BT.709 alanına kıyasla önemli ölçüde daha geniş bir renk yelpazesini hassas şekilde görüntülüyor.

Sezgisel işlem
Monitörün LED navigasyonlu sezgisel kontrol paneli, karanlık ortamlarda dahi kolay kullanım imkanı sağlar. Sık kullanılan işlevlere üç özel düğme atanabilir.

Çok sayıda giriş seçeneği
Monitör, ek giriş dönüştürücülerine ihtiyaç duymadan Ekran Bağlantı Noktası, HDMI, DVI ve 3G/HD/SD-SDI dahil olmak üzere birçok sinyal girişini kabul eder.

Çeşitli ekran modları
Ayna Görüntüsü, Görüntü çevirme, Görüntü içi Görüntü ve Görüntü dışı Görüntü gibi çeşitli ekran modları tek bir düğme seçimi ile anında kullanılabilir.

Otomatik Giriş Seçimi
Bir giriş bağlantı noktasından sağlanan sinyaller kazayla kesilirse monitör girişi, arıza engelleme önlemi olarak otomatik şekilde ikinci bağlantı noktasına geçiş yapar.

Daha fazla kurulum esnekliği
Monitöre doğrudan AC üzerinden veya harici bir AC adaptörü ile güç beslemesi yapılabilir. Tüm sinyal ve güç konnektörleri aşağı yönde olup kolay kurulum ve kablo takma imkanı sunmaktadır.

Kolay temizlenen, kompakt ve ergonomik tasarım
İnce ve kompakt tasarımlı LMD-X2705MD, monitör pozisyonunun manuel olarak kolayca ayarlanmasına olanak tanıyan ergonomik ve tutması kolay bir yapıya sahiptir. LCD panel ve kontrollerdeki sıvıların ve jellerin kolayca silinmesine olanak tanıyan köşeden köşeye düz yüzey tasarımı sayesinde kolayca hijyen sağlanır.

Medikal Güvenlik Standartlarıyla Uyumluluk
Bu ürün ABD ve AB’de medikal bir cihaz olarak dağıtılmıştır ve ürün güvenlik standartlarına (örn. IEC 60601-1) uyar.

Eser Kıran | [email protected]

Medikal Teknolojiler hakkında daha fazla bilgi almak için şimdi Ateksis’i ziyaret edin!

Share