sony medikal kayıt cihazlariii

SONY HVO-3300MT 3D / 2D Full HD Medikal Kayıt Cihazı

3D veya 2D görüntü kaynaklarından Full HD çözünürlükte yüksek kaliteli video kaydı yapın ve bu kayıtları yönetin !

HVO-3300MT Video Kayıt Cihazı, doktorların ve hastane personelinin 3D/2D endoskopik kamera sistemleri, cerrahi mikroskoplar ve diğer uyumlu medikal görüntüleme sistemleri ile Full HD çözünürlükte yüksek kaliteli 3D veya 2D görüntüler yakalamasını sağlar.

HVO-3300MT ile yakalanan görüntüler, hasta kayıtları için ya da uygulama ve eğitim amaçlı kullanılabilir. Kompakt ve taşınabilir kayıt cihazı; hastane ameliyathaneleri, medikal görüntüleme merkezleri, cerrahi merkezler, klinikler, muayenehaneler ve benzer sağlık hizmeti ortamlarında kullanıma uygundur.

Popüler video kayıt cihazları HVO-1000MD ve HVO-3000MT’nin yerini alan HVO-3300MT, yüksek kapasiteli dahili sabit sürücüsüne, bağlı bulunduğu bir modaliteden 3D veya 2D görüntüleri Full HD çözünürlükle kaydedebilir. Ayrıca kolay paylaşım amacıyla Blu-ray Disk/DVD, USB bellek veya bir hastane sürücüsü gibi en fazla iki adet harici ortam cihazına aynı anda video kaydı depolanabilir. HVO-3300MT ile çekilen canlı video ( streaming ) ; doğrudan danışma odalarına, ofislere ve ameliyathane dışındaki diğer yerlerde yayınlanabilir.

 

‘’ HVO-3300MT, bağlı bir endoskop ve ameliyathane kamerasından gelen görüntüler gibi iki farklı video girişi kanalını aynı anda kaydedebilir.‘’

Önceki modellerle karşılaştırıldığında ön plana çıkan geliştirilmiş işlevler:

  • Görüntüleri incelemek ve sistem ayarlarını yapmak için kayıt cihazı üzerinde 3.5 inçlik LCD renkli ekran
  • İki harici ortama aynı anda kayıt
  • Streaming özelliği
  • Çift kanallı kayıt

Medikal güvenlik standartlarıyla uyumlu bu kayıt cihazı, önceki model  HVO-1000MD ve HVO-3000MT’den daha küçük ve daha hafif olmasıyla medikal taşıma aracına kolayca entegre edilebilir.

Özellikler

3,5 inçlik ön panel renkli LCD  

Kayıt cihazının 3,5 inç boyutundaki büyük ve renkli LCD ekranı, giriş görüntüsünün ve durumunun yanı sıra oynatma sırasında görüntüleri ve cihaz ayar ekranlarını gösterir. İstenen görüntülerin ayrı bir ekrana gerek olmaksızın kayıt cihazına doğru şekilde girildiğinin onaylanmasını sağlar.

3D/2D Full HD Kayıt

HVO-3300MT hem 3D hem de 2D Full HD kaydı destekler. Çeşitli 3D formatları kabul eder (yan yana, satır satır ve çift akış). Giriş sinyali formatı, menü üzerinden seçilebilir. 3D veri, ister yan yana, ister üst ve alt formatta kaydedilebilir.

Çift kanallı kayıt

HVO-3300MT, bağlı bir endoskop ve ameliyathane kamerasından gelen görüntüler gibi iki farklı video girişi kanalını aynı anda kaydedebilir.

Zengin video arabirimi aralığı

3G-SDI, HD-SDI, DVI-D (hem 3D hem 2D için); SD-SDI ile kompozit ve yalnız 2D için S-Video dahil çok çeşitli giriş/çıkış sinyali formatları desteklenir. RGB girişi yalnıza PinP modunda alt görüntü için sunulur.

 

Yüksek kapasiteli HDD, uzun kayıt sürelerini destekler

Kayıt cihazının yüksek kapasiteli 2 TB sabit sürücüsü maksimum 168 saatlik kayıt süresi sağlar (tek kanal, en iyi görüntü kalitesi ayarı ile).

İki harici ortama aynı anda kayıt

Video görüntüleri dahili HDD’ye kaydedilirken aynı zamanda en fazla iki harici ortam cihazında eş zamanlı olarak depolanabilir (örn. Blu-ray/DVD disk, çıkarılabilir USB HDD, USB anlık bellek ve/veya hastane ağına bağlı bir sunucu).

Canlı akış

Endoskoplar, kameralar ve diğer cihazlar tarafından gerçek zamanlı olarak yakalanan görüntüleri danışma odalarına, ofislere ve ameliyathane dışındaki diğer yerlere canlı olarak yayınlayın.

DICOM MWL desteği

DICOM Modalite İş Listesi desteği, hastane ağı üzerinden RIS veya DICOM sunucularından hasta bilgilerinin otomatik olarak girilmesini sağlar. Hastane personelinin ameliyattan önce önemli hasta bilgilerini elle girmesi gerekmez, böylece insan hataları önlenir ve zaman kazanılır.

HVO-3300MT, yakalanan fotoğraf verilerini de DICOM protokolünü kullanarak PACS sistemine aktarabilir.

İdeal HVO-1000MD ve HVO-3000MT Değişimi

HVO-3300MT gelişmiş işlevsellik sunarken aynı zamanda önceki modeller HVO-1000MD ve HVO-3000MT kayıt cihazlarıyla komut uyumluluğuna sahiptir. Bu mevcut kayıt cihazlarını kullanmış operatörler, HVO-3300MT’nin diğerlerine benzer çalışma şeklinden faydalanacaktır.

Harici dokunmatik panel özelliği

HVO-3300MT işlevlerine yönelik kolay kullanım imkanı (örneğin kanal için ayrı REC/STOP ve hasta verisi girişi), isteğe bağlı bir dokunmatik panelli kumandayla da sağlanabilir (ayrı olarak sunulur).

Yer Kazandıran, Hafif ve Kompakt Tasarım

Bu kayıt cihazı önceki nesil HVO-1000MD/HVO-3000MT modellerinden yaklaşık 81 mm daha ince ve 1,9 kg daha hafiftir.

Share