sony goruntuleme cozumleri

Sony görüntüleme çözümleri

Medikal 3D video görüntüleme, hassas laparoskopik, ürolojik ve nörolojik operasyonlar gerçekleştiren cerrahlar için ekstra bir ayrıntı boyutu yakalar.

Sony Medikal Ürünleri
cerrahları ve ameliyathane personelini çok çeşitli cerrahi görüntüleme çözümleriyle destekliyor. Yüksek görüntü kalitesini sorunsuz entegrasyon; kolay kullanım ve düşük enerji maliyetleriyle birleştiren Sony’nin medikal onaylı monitörleri, video kayıt cihazları ve renkli yazıcıları, endoskopik cerrahi için idealdir. Medikal 3D video görüntüleme, hassas laparoskopik, ürolojik ve nörolojik operasyonlar gerçekleştiren cerrahlar için ekstra bir ayrıntı boyutu yakalar. Sony Medikal, ilk medikal monitörü OLED ve öncü HD 3D teknolojisi dâhil olmaz üzere uzman ürün yelpazesiyle görüntüleme iş akışlarında yeniliklere devam ediyor. Sony Medikal görüntüleri aktarmak için monitörler; görüntüleri belgelemek için de yazıcılar ile baskı medyaları ve görüntüleri sunmak için de çeşitli çözümler sunar.

Günümüzün ameliyathanesinde daha net bir görüntü
Sony medikal LCD monitörler, video kayıt cihazları ve yazıcılar; cerrahlar ve ameliyathane personelini çok çeşitli cerrahi uygulamalarda destekler. İlk teşhisten, ameliyat ve ameliyat sonrası bakıma kadar Sony görüntüleme ürünleri, yüksek görüntü kalitesini güvenilir çalışma ve daha düşük maliyetleriyle birleştirir. En son medikal standartlarla uyumlu olan bu ürünler, günümüzün ameliyathanelerine sorunsuz şekilde entegre olmaları için tasarlanmıştır.

LMD-2765MD 27 inç Full HD Medikal LCD Monitör
Şık LMD-2765MD LCD medikal monitör ; cerrahi endoskopik/ laparoskopik kameralar ve diğer medikal görüntüleme sistemlerinden alınan yüksek çözünürlüklü renkli görüntüleri görüntüler. Monitörün dayanıklı, yüksek parlaklığa sahip paneli, kontrastı arttırmak için yansımaları azaltan gelişmiş yansıma önleme teknolojisine sahiptir. Günümüzün ameliyathane ortamları için tasarlanan monitör sıvı sıçramasına dayanıklıdır. Yüksek parlaklık sunan 69 cm (27 inç) OptiContrast özelliğine sahip LCD panel, görüntü kontrastını optimize etmek için iç ve dış yansımaları kontrol ederek ve ışık dağılmalarını minimize ederek net görüntüler sunar. Cerrahlar, bu yüksek kaliteli LCD monitörleri kullanarak çok çeşitli medikal görüntüleme sistemlerinde Full HD görüntüleri görüntüleyebilirler.

Gelişmiş Sony baskı teknolojisi; uzun ömürlü kayıtlarla endoskopik cerrahinin kritik aşamalarını belgelendirmelerine yardımcı olur.

HD medikal video kaydediciler
HVO-550MD serisi HD ve Full HD medikal video kaydediciler çeşitli kayıt avantajları sunarak
hastane verileri yönetimine önemli katkılar sağlamayı amaçlamaktadır. Sony kaydediciler hastanelerde radyoloji ve ameliyathane, cerrahi merkezleri ve doktor ofisleri dâhil olmak üzere klinik ortamlarda geniş bir yelpazede kullanım için üretilmiştir. Kompakt tasarımı, tıbbi sistemlere kolayca entegrasyonunu sağlar. HVO-550MD serisi ile HD ya da Full HD video sinyalleri dâhili sabit disk sürücüsüne ve menü seçimi üzerinden harici bir USB sürücü veya ağ sunucusuna aynı anda kaydedilebilir ya da kaydedicinin dâhili DVD sürücüsüne de doğrudan kayıt yapılabilir. Bu eş zamanlı kayıt özelliği ile veriler ve video dosyaları kaydedildikten sonra başka bir depolama ortamına kopyalama ihtiyacı ortadan kalkar ve kullanıcılara zaman kazandırır. Ayrıca verileri kaybetme riskine karşı da ekstra bir güvenlik sağlar.

UP-DR80MD A4 dijital renkli yazıcı
Gelişmiş Sony baskı teknolojisi; uzun ömürlü kayıtlarla endoskopik cerrahinin kritik aşamalarını belgelendirmelerine yardımcı olur. Üstün görüntü kalitesini yüksek baskı hızıyla birleştiren kompakt UP-DR80MD A4 renkli medikal yazıcı, ameliyathanedeki herhangi bir kameradan hassas ayrıntılara sahip hareketsiz görüntüler üretir. Sony’nin başarılı termal baskı teknolojisi, yüksek kaliteli sonuçlar sağlarken 100 yıla kadar ölçülen ortam ömrü sunar.

Ameliyata yönelik 3D görüntüleme
Cerrahi operasyonları stereoskopik 3D formatında belgelendirerek, doğal görüşe 2D görüntülemeden daha yakın olan zengin ve etkileyici bir görsel deneyim sağlar. Sony 3D; cerrahlar ve ameliyathane personeli laparoskopik ve diğer cerrahi prosedürleri geliştirilmiş derinlik algısı ile görmesine yardımcı olur. HVO-3000MT 3D Video Kayıt Cihazı, 3D cerrahi kameralardan Full HD çözünürlükte yüksek kaliteli stereoskopik görüntüler kaydedilmesini sağlar. LMD-2451MT ve LMD-3251MT sınıfının 3D medikal monitörleri, medikal ortamlarda kullanılmak üzere tasarlanan yüksek performanslı 24 ve 32 inç Full HD monitörlerdir. 3D kamera sistemine bağlanan bu monitörler cerrahların ve personelin hafif, rahat pasif polarize gözlük kullanarak görebileceği akıcı, yüksek çözünürlüklü görüntüler sunar.

”LMD-2451MT ve LMD-3251MT sınıfının 3D medikal monitörleri, medikal ortamlarda kullanılmak üzere tasarlanan yüksek performanslı Full HD monitörlerdir.”

Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir