27 inch hd screen

SONY Full HD 27 inç LCD Monitör

“Sınıfının tek OptiContrast™ panel teknolojisine sahip, piyasadaki en ince ve parlak görünümdeki yeni 27-inç Full HD LCD cerrahi monitörü cerrahlara ve personele operasyonlar sırasında üstün bir görüntüleme deneyimi sunar.”

LMD-2765MD; medikal ortamlarda kullanım için tasarlanmış, gelişmiş ekran teknolojisine sahip Full HD 27 inç LCD LED arka aydınlatmalı monitördür. Bu monitör, cerrahi endoskopi, laparoskopik kamera sistemi ve uyumlu diğer medikal görüntüleme sistemlerinden görüntülerin 2D renkli görüntülenmesini sağlamaktadır. Yüksek parlaklık sunan 69 cm (27 inç) LCD panel, görüntü kontrastını optimize etmek için iç ve dış yansımaları azaltarak cerrahlara ve personele operasyonlar sırasında üstün bir görüntüleme deneyimi sunulmasına yardımcı olur. Cerrahlar; bu yüksek kaliteli LCD monitörleri kullanarak çok çeşitli medikal görüntüleme sistemlerinden Full HD görüntüleri görüntüleyebilirler. Monitörün kompakt tarzı ve kullanıcı dostu tasarımı, ameliyathaneler, cerrahi merkezler, klinikler, muayenehaneler ve benzeri ortamlar içeren modern, gelişmiş çevreler için uygun kılmaktadır. LMD-2765MD,DVI ve SDI’ya ilave olarak Video,S Video ve HD-15 girişleriyle donatılmıştır. Monitörlerin üstün kalitede görüntü üretimine yüksek kontrast, hızlı yanıt süresi ve geniş renk aralığı eşlik etmektedir. PIP/POP görüntü modu seçenekleri ve kullanışlı görüntü döndürme işlevleri, kullanımı daha esnek hale getirir. Analog ve dijital giriş arabirimleri, birçok yüksek çözünürlüklü ve standart çözünürlüklü görüntüleme kaynağıyla bağlantı kurmayı kolaylaştırır.

Yüksek resim kalitesi

Geniş ve Parlak Full HD Ekran: 1.000 cd/m2 parlaklığa sahip 27 inç LCD panel D65 ayarında maksimum 800 cd/m2 parlaklık sunmaktadır.Net ve Yüksek Kontrastlı Görüş: OptiContrast Panel™, LCD panelde yansımaları kontrol ederek ve ışık dağılmalarını minimize ederek, net, yüksek kontrastlı görüntüler gerçekleştirir. Ayrıca panelde nem yoğuşmasını yok etmeye de yardımcı olur. A.I.M.E.™ (Advanced Image Multiple Enhancer) Gelişmiş Görüntü Artırıcı: A.I.M.E teknolojisi görüntü gösterimi ve izlemede iyileştirmelere izin verir.

Kompakt ve şık tasarım

Dar çerçeve: Dar çerçeve, kompakt gövdeye rağmen daha geniş gösterim alanı sağlar.
Ergonomik tasarım: Kolay tutulabilen, ergonomik tasarım kullanıcının monitör konumunu kolayca ayarlamasını sağlar.VESA montaj: VESA montaj standardı (100 x 100 mm) cihazın çeşitli kurulumlarda kullanılmasına imkan sağlar.

Kolay kullanım

Kullanıcı dostu kontrol paneli: LED ışıklı kontrol panel, karanlık ortamlarda bile kolayca ayar yapılmasını sağlar. Kullanıcı, sık kullanılan fonksiyonları CUSTOM butonlarına (1 – 3) atayabilir.Değişik gösterim konumları: Mirror (Ayna) görüntü, Side-by-Side (Yan yana), Picture-in-Picture (Resim içinde resim) ve Picture-out-Picture (Resim dışında resim) gibi gösterimleri içeren değişik konumlar sadece butonlara basılarak kolayca seçilebilir.
Kolay temizlik Düz yüzey, kullanıcının temizlik ve dezenfekte amacıyla sıvı ve jelleri kullanarak LCD paneli ve kontrol panelini kolayca silmesini sağlar.

IPX5 su geçirmezlik oranı

IPX5 oranı sadece ön yüzey içindir. Diğer tarafların oranı IPX2’dir. Kurulum dostu kablolama tüm konnektörler kolay ve düzenli kablo bağlantısı için aşağı doğru bakacak şekildedir.

Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir