Sony, cerrahi monitörler serisine iki yeni model ekledi

  • Full HD 27 inç LMD-2735MD / 24 inç LMD-2435MD monitörler, kompakt ve kullanıcı dostu tasarımlarıyla ameliyathaneler, cerrahi merkezleri, klinikler ve muayenehaneler gibi modern medikal ortamlarda kullanılabiliyorlar.

27 inç LMD-2735MD ve 24 inç LMD-2435MD LCD Full HD medikal monitörler cerrahi endoskopi, laparoskopik kamera sistemleri ve diğer uyumlu medikal görüntüleme sistemleri için 2D renkli video görüntüleme sağlıyor. Bu monitörler, kompakt ve kullanıcı dostu tasarımlarıyla ameliyathaneler, cerrahi merkezleri, klinikler ve muayenehaneler gibi modern medikal ortamlarda kullanılabiliyorlar.

*1920 x 1080 çözünürlüğe sahip bu monitörlerin üstün kalitede görüntü üretimine yüksek kontrast, hızlı tepkime süresi ve geniş renk aralığı eşlik etmektedir.

* Monitörler, HD ve Standart Çözünürlükteki birçok dijital ve analog sinyal girişi formatıyla uyumludur.

*Monitörler, daha kolay temizlenmesi ve dezenfekte edilmesi için su girişine karşı IPX1 düzeyinde korumaya sahiptir (yalnızca dikey konumda kullanıldığında).
*Monitörler ince ve düz ekran tasarımına sahipler.
*PIP/POP görüntü modu seçenekleri ve kullanışlı görüntü döndürme işlevleri, kullanımı daha esnek hale getiriyor.Günümüzün ameliyathane ortamlarına entegre etmek için tasarlanan bu monitörler, medikal taşıma aracına bom koluyla kolayca takılabilir veya entegre edilebilirler. Ekranın ön kısmı, IPX5 sınıfında su sıçramasına dayanıklıdır, panelin arkası ise (kablo kapağı takılıyken) kolayca temizlenmesi için IPX2 standardında suya/neme karşı dayanıklıdır.

Başlıca Uygulanma Alanları

Endoskopik Cerrahi

Cerrahlar ve ameliyathane personeli, artroskopik veya laparoskopik ameliyatlar sırasında esnek endoskopik kamera sistemlerinden veya rijit endoskoplardan alınan ayrıntılı görüntüleri görüntüleyebilir. Yüksek kaliteli görüntü üretimine monitörün yüksek kontrastı, hızlı yanıt süresi ve geniş renk aralığı eşlik eder.

Cerrahi Mikroskopi ve Oftalmoloji

Cerrahi mikroskoptan alınan büyütülmüş görüntülerin doğru şekilde görüntülenmesi için en küçük ayrıntıları bile hassas şekilde üreten yüksek çözünürlüklü bir monitör gerekir. Cerrahi mikroskop cerrah tarafından kullanılırken Monitör de ameliyathane personelinin de görüntüleri izlemesine imkân sunar.

Nöroloji

Monitör beyin, omurilik veya çevresel sinir sistemi ameliyatları sırasında yakalanan video görüntülerini görüntüleyebilir. Monitörün yüksek çözünürlüğü, beyin cerrahisinde sık sık gerekli olan, yüksek oranda büyütülmüş görüntülerin ayrıntılı bir şekilde görüntülenmesini destekler.

Share