4k sony

Sony 4K medikal kaydedici

HVO-4000MT ile yakalanan görüntüler, hasta kayıtlarıiçin ya da uygulama ve eğitim amaçlı kullanılabilir.Kompakt ve taşınabilir kayıt cihazı; hastaneameliyathaneleri, medikal görüntüleme merkezleri,cerrahi merkezler, klinikler, muayenehaneler ve benzersağlık hizmeti ortamlarında kullanıma uygundur.

HVO-4000MT  endoskopik / laparoskopik kamera sistemleri, cerrahi mikroskop ve diğer uyumlu görüntüleme sistemlerinden 4K video ve fotoğraf kaydetmeye yönelik bir 4K, 3D ve 2D medikal sınıf video kayıt cihazıdır.

HVO-4000MT ile yakalanan görüntüler, hasta kayıtları için ya da uygulama ve eğitim amaçlı kullanılabilir. Kompakt ve taşınabilir kayıt cihazı; hastane ameliyathaneleri, medikal görüntüleme merkezleri, cerrahi merkezler, klinikler, muayenehaneler ve benzer sağlık hizmeti ortamlarında kullanıma uygundur.

HVO-4000MT, dahili sabit disk sürücüsünde uzun süreli kayıt olanağı sağlar. Kaydedilen videolar; depolama, diğer danışmanlarla paylaşma ve öğretim amaçlarıyla hastane ağları üzerinden harici USB sabit sürücüsüne, anlık belleğe veya CIFS sunucusuna aktarılabilir.

Yeni 4K medikal monitörler, medikal sektöründe şimdiye kadar sunulan en yüksek kaliteli çözünürlüğü sunuyor. 4K, cerrahların ve ekiplerinin monitördeki bir görüntüyü her zamankinden daha net biçimde görmesini  sağlıyor. Tabii, 4K içerik görüntülemek aynı zamanda 4K çözünürlükte kayıt alınmasını da beraberinde getiriyor.

‘’ Video dosyaları, aynı anda dahili sabit disk sürücüsüne ve harici USB HDD’ye, USB flash sürücüsüne veya ağ sunucusuna kaydedilebilir. ‘’

Özellikler

*4K video kaydı

HVO-4000MT Full HD’nin dört katı çözünürlükte çok yüksek kaliteli görüntüler için Sony’nin XAVC S codec’ini ve verimli MPEG-4 AVC/H.264 sıkıştırma teknolojisini kullanarak ayrıntılı 4K (3840 x 2160) videolar kaydeder. Çeşitli görüntü kalitesi ve kayıt uzunluğu gereksinimlerine göre kayıt bit hızı seçilebilir.

*Aynı anda 4K ve 2K (Full HD) kayıt

Aynı video, aynı anda hem 4K hem 2K (Full HD) kalitesinde kaydedilir. Çekilen 4K videonun kalitesinin düşürülmesiyle elde edilen bu 2K materyal, günlük paylaşım ve standart PC’lerde oynatma için idealdir.

*Dahili HDD ve harici ortama eş zamanlı kayıt

Video dosyaları, aynı anda dahili sabit disk sürücüsüne ve harici USB HDD’ye, USB flash sürücüsüne veya ağ sunucusuna kaydedilebilir. Böylece dahili HDD kaydından sonra videoları harici bir cihaza aktarma veya kopyalama ihtiyacı ortadan kalkar; iş akışı hızlanır.

*Uzun kayıt süresi

Kayıt cihazının yüksek kapasiteli 4 TB disk sürücüsü sayesinde 4K kalitesinde bile uzun süre video kaydı yapılabilir. Üç görüntü kalitesi ayarı (Standart/Yüksek/En İyi), 46 – 119 saat arasında 4K video kaydı (veya 311 – 634 saat arasında Full HD video kaydı) yapmaya olanak tanır.

*CIFS ile ağa bağlı veri aktarımları

Kayıtlı veriler; kullanışlı ve merkezi depolama ile paylaşım olanakları için hastane ağı yoluyla ameliyathaneden CIFS (Ortak İnternet Dosya Sistemi) kullanan bir bilgisayara yüklenebilir.

*3,5 inç renkli LCD

Ön panelde bulunan 3,5 inç renkli LCD ekran; harici bir ekran gerekmeksizin mevcut giriş görüntüsünün ve durumunun, oynatılan görüntülerin ve kayıt cihazı ayarlarının incelenmesine olanak tanır.

*Hafif, kompakt tasarım

Medikal taşıma aracıyla kolay entegrasyon için tasarlanan ve az alan kaplayan kayıt cihazı, önceki modellere (HVO-1000MD ve HVO-3000MT) göre 76 mm daha ince ve 1,9 kg daha hafiftir.

*Düşük güç tüketimi

Kayıt cihazı, önceki modellere (HVO-1000MD ve HVO-3000MT) göre yaklaşık 65 W daha az enerji harcar.

*Dokunmatik panel desteği

Piyasada mevcut olan bir isteğe bağlı USB harici dokunmatik panelli monitörün takılması, veri girişini (örneğin; hasta kimliğini, cinsiyetini ve doğum tarihini girme) basitleştirir.

Share