saniyelericinde

Saniyeler içinde uzun ömürlü baskılar

Gelişmiş Sony baskı teknolojisi; yüksek kaliteli baskıların siyah beyaz veya renkli olarak hızlı iletimini sağlar.

Sony medikal yazıcılar; ultrason sistemleri ve endoskopik kamera sistemleri de dahil olmak üzere çeşitli medikal cihazlarla ayrıntılı, uzun ömürlü görüntü kayıtlar oluşturulmasını sağlar. Gelişmiş Sony baskı teknolojisi, yüksek kaliteli baskıların siyah beyaz veya renkli olarak hızlı iletimini sağlar. Sony’nin kompakt ve yerden tasarruf sağlayan yazıcıları; medikal taşıma araçları, endoskopi arabaları veya C-arm sistemlerine sorunsuz bir şekilde entegre olur.

Görüntüleri yakalayın ve şaş sürücülere kaydedin
Ultrason incelemeleri sırasında yakalanan hareketsiz görüntüler, doktorlar için hasta raporları, ders sunumları veya yayınları hazırlama konusunda çok değerlidir. Sony UP-X898MD ve UP-991AD siyah-beyaz medikal yazıcılar, doğrudan bağlı bir modalite veya kameradan hareketsiz görüntüleri kaydedebilir. Özel USB yuvasına bir USB flash sürücüsünün takılması yeterlidir, yazıcıyı normal şekilde kullanabilirsiniz. Hareketsiz görüntü yakalama özelliği, BMP formatında (herhangi bir sıkıştırma yapmadan resmin özelliklerinin korunması) kaydederken, yazıcı ekstra donanım gerekmeksizin yazdırma işini yapar. UP-X898MD ve UP-991AD, dijital kaynakların yanı sıra video kaynaklarından hareketsiz görüntüleri yazdırılırken siyah-beyaz olarak yakalayabilir. Ayrıca, UP-991AD önce yazdırmaya gerek kalmadan renkli ve siyah-beyaz görüntüler yakalayabilir. Kaydedilen görüntüler, kolay depolama ve paylaşım için USB şash sürücüsünden bir masaüstü veya dizüstü bilgisayara aktarılabilir. Ekstra donanım veya manuel adım gerekmeksizin, ihtiyaç duyulduğu anda medikal görüntüleri yakalamanın basit yoludur. Gelişmiş Sony baskı teknolojisi; yüksek kontrasta ve doğru renk üretimine sahip fotoğraf kalitesinde sonuçlar sağlar. Yalnızca 76 saniyede (yaklaşık) basılan sağlam baskıların her biri ışığa, ısıya, suya, neme ve parmak izlerine dayanıklı sağlam bir koruyucu katman ile kaplanır. Hızlı, güvenilir ve uygun maliyetli olan Sony UP-25MD ve UP-D25MD A6 medikal yazıcılar, en küçük ayrıntıların bile önemli olduğu modern tıbba değerli bir katkı sağlar. Sony’nin hızlı, yer tasarrufu sağlayan UP-DR80MD A4 dijital renkli medikal yazıcısıyla ameliyathanede yakalanan cerrahi görüntülerin uzun ömürlü kayıtları oluşturulabilir. UP-DR80MD; çoğu modern medikal kamera sistemine veya Sony’nin HVO-1000MD ve HVO-500MD video kayıt cihazlarına kolayca bağlanır. Tek bir düğmeye basıldığında cerrahi prosedürlerin önemli noktalarını belgelendirmek için ayrıntılarla dolu, uzun ömürlü renkli baskılar alınabilir.

”Ultrason incelemeleri sırasında yakalanan hareketsiz görüntüler, doktorlar için çok değerlidir. Sony UP-X898MD ve UP-991AD siyah-beyaz medikal yazıcılar, doğrudan bağlı bir modalite veya kameradan hareketsiz görüntüleri kaydedebilir.”

Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir