lmd 3251mt 32 inc full hd medikal 3d monitor

LMD-3251MT – 32 inç Full HD Medikal 3D Monitör

3D görüntüleme, günümüzün ameliyat odalarında gitgide daha önemli bir araç haline gelmektedir. Geleneksel 2D görüntülemenin pratik bir alternatifi olan bu teknoloji, cerrahlara endoskoplar ve cerrahi mikroskoplarla yakalanan yüksek çözünürlüklü resimlerin stereoskopik görüntüsünü sunar.

3D, geliştirilmiş derinlik algısı ve uzamsal konumlandırmayla doğru ve gerçekçi bir görüntü deneyimi sunar ve karmaşık ameliyatların daha gerçekçi bir şekilde görselleştirilmesini sağlar.

LMD-3251MT, medikal ortamlarda kullanılmak üzere tasarlanan bir yüksek performanslı 32 inç Full HD monitördür. 3D kamera sistemine bağlanan monitör, cerrahların ve personelin hafif, rahat pasif polarize gözlük kullanarak görebileceği akıcı, yüksek çözünürlüklü görüntüler sunar.

Monitör, hastanelerdeki ameliyat odalarında kullanım için medikal güvenlik standartlarıyla tamamen uyumludur. Muayenehaneler ve kliniklerden konferans salonları ve eğitim odalarına kadar 3D görüntüleme istenen diğer tüm ortamlar için de idealdir.

Full HD 1920 x 1080 Çözünürlüklü Etkileyici  ve Ayrıntılı 3D Görüntüler

Günümüzün 3D endoskopi ve cerrahi mikroskopi  kamera sistemleriyle yakalanan görüntülere ekstra bir ayrıntı ve gerçekçilik boyutu katın. Gelişmiş polarize filtre teknolojisi, cerrahların ve ameliyat odası personelinin hafif, rahat pasif gözlük kullanarak akıcı, titreşimsiz, gözü rahatsız etmeyen Full HD stereoskopik görüntüler görmesini sağlar.

Hafif, Kolay Takılır 3D Gözlükle Görüntüleyin

Stereoskopik Full HD görüntüler, güç kaynağı gerektirmeyen ve uzun süreli kullanımlarda rahatsızlık vermeyen pasif 3D gözlük seçenekleriyle görüntülenebilir. BKM-30G 3D gözlüğü çoğu yüz şekline uygundur ve gözlüğün sıkıca oturmasını sağlayan, özel olarak tasarlanmış bir burun yastığı ile şakak uçlarına sahiptir. Son derece hafif olan “klipsli” BKM-31G model 3D gözlük ise normal gözlüğe takılır ve kullanışlı açılır tasarıma sahiptir.

 Enerji Tasarruflu, Çevre Dostu Panel ve LED Arka Aydınlatma

Panelin enerji  tasarruflu LED arka aydınlatması, geleneksel CCFL tasarımlara kıyasla daha yüksek görüntü parlaklığı  ve daha düşük güç tüketimi sunar. Cıvasız arka aydınlatma, kullanım ömrü sonunda imha edilirken olası çevresel etkileri de azaltır.

3D/2D Arasında Değiştirilebilir

LMD-3251MT, yüksek çözünürlüklü 3D görüntülere ek olarak geleneksel 2D cerrahi kamera sistemlerinden gelen görüntüleri Full HD çözünürlükte görüntüleyebilir.

Geniş Görüntüleme Açısıyla Net Görüntüler

LMD-3251MT’de kullanılan 32 inç α-Si Active Matrix TFT geniş ekran paneli, tüm görüntüleme açılarında renk kaymasını en aza indirir. Bu özellik, cerrahi uygulamalarda doğru görüntüye ulaşmaya yardımcı olur.

Kaplamalı Panel Işık Yansımasını Azaltır 

AR kaplama ortam ışığından kaynaklanan yansımaları azaltarak parlak aydınlatma koşullarında bile yüksek kontrastı korur.

Doğal Geçiş ve Doğru Renk Üretimi

Gelişmiş 10 bit dijital video sinyal işlemcisi, gerçekçi  ve doğru renk üretimi için yumuşak, doğal  geçişler sağlar.

Doğru, Güvenilir Renkler için ChromaTRU™ Renk Eşleştirme

LMD-3251MT, renklerin konuyu doğru bir şekilde temsil etmesini sağlar. Her bir panel için fabrikada hassas bir şekilde kalibre edilen RGB koordinatları, renk üretiminin birden çok monitörde yüksek düzeyde gerçekçi  ve doğru bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlar. İlave kalibrasyon, beyaz dengesini tüm gri tonlama düzeylerinde tek bir renk sıcaklığında tutar.

Renk Sıcaklığı ve Gama Eğrisi Seçimi

Ekranın renk sıcaklığı, önceden ayarlanmış üç renk sıcaklığı modu (D93, D65, D56) ve kullanıcı tarafından tanımlanan beş ayarla seçilebilir. Farklı modalitelerin gereksinimlerini karşılamak amacıyla CRT 2.2 seçeneği ve DICOM gama eğrisi ayarları da bulunmaktadır.

Çok Çeşitli Görüntüleme Modları

LMD-3251MT; Side-by-Side (SBS), Picture-out-Picture (POP) ve Picture-in-Picture (PIP) gibi çeşitli 2D görüntüleme modlarını destekler. Birden fazla kaynaktan gelen görüntülerin tek bir monitörde görüntülenmesine imkan tanır. İsteğe bağlı BKM-256DD DVI-D giriş adaptörü eklendiğinde iki eşzamanlı DVI giriş sinyalinden gelen görüntülerin görüntülenmesi desteklenir.

Rahat Bir Şekilde Yan Yana Çalışmak İçin Ayna Görüntüsü

Monitörün ayna görüntüleme işlevi, cerrahın ekranının “ters dönmüş” ayna görüntüsünün asistan tarafından görüntülenmesini sağlar. Bu işlev, iki cerrahın hastanın iki karşıt yönlü noktasında çalıştığı ameliyatlar için idealdir. Bu özellik sayesinde, geleneksel ameliyat odalarının aksine cerrahların yan yana durması ve tek bir ekranı paylaşması gerekmez.

Korumalı Kontroller

Kontrol panelinde istemsiz olarak gerçekleştirilen işlemler, ekranın tuş kilitleme işleviyle önlenebilir. Kontrol panelinde bulunan Kontrol düğmesine basıldığında LED anahtar ışıkları kapatılır ve anahtar işlevleri geçersiz hale gelir.

Kapsamlı 2D ve 3D Giriş Özellikleri

Monitör kompozit, Y/C, RGB/komponent, HD15 ve DVI-D gibi çok çeşitli giriş sinyallerini standart olarak kabul eder. İkiye kadar isteğe bağlı giriş kartı için ikili genişleme slotları, LMD-3251MT’nin 3G/HD-SDI desteği dahil çoklu formatlı monitör olarak kullanılmasını sağlar.

Optimum 3D Görüntüleme İçin Siyah Kenar

Ekranın benzersiz siyah kenar tasarımı görüntüleme için harika bir arka plan sunar ve cerrahlara görüntülenmekte olan 3D görüntüler için net, optimum görüş imkanı sağlar.

Medikal Güvenlik Standartlarıyla* Uyumluluk

Bu monitör IEC 60601-1 ve ABD, Kanada ve Avrupa’daki ürün güvenlik standartlarıyla uyumlu ve onaylıdır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir