1 27 front

LMD-2765MD / LMD-2760MD ile tanışın!

Sony, sınıfının tek OptiContrast™ panel teknolojisine sahip, açık ameliyatlar ve cerrahi mikroskoplar için üretilen piyasadaki en ince ve parlak görünümdeki iki yeni 27-inç Full HD LCD cerrahi monitörleri piyasaya sürüyor.Monitörlerin üstün kalitede görüntü üretimine yüksek kontrast, hızlı yanıt süresi ve geniş renk aralığı eşlik etmektedir.Yüksek parlaklık sunan 69 cm (27 inç) LCD panel, görüntü kontrastını optimize etmek için iç ve dış yansımaları azaltarak cerrahlara ve personele operasyonlar sırasında üstün bir görüntüleme deneyimi sunulmasına yardımcı olur. Cerrahlar, bu yüksek kaliteli LCD monitörleri kullanarak çok çeşitli medikal görüntüleme sistemlerinden Full HD görüntüleri görüntüleyebilirler.

Doğrudan gelen yüksek ışık altında ekrandaki görüntülerin kontrastını ve görünürlüğünü artırın!

Şık LMD-2765MD ve LMD-2760MD monitörler, cerrahi endoskopik/ laparoskopik kameralardan ve diğer uyumlu medikal görüntüleme sistemlerinden alınan yüksek çözünürlüklü 2D renkli görüntüleri görüntüler.PIP/POP görüntü modu seçenekleri ve kullanışlı görüntü döndürme işlevleri, kullanımı daha esnek hale getirir. Rehberli kullanıcı arabirimi ile monitörü parmak uçlarınızla kolayca kullanmanızı sağlar.Analog ve dijital giriş arabirimleri, birçok yüksek çözünürlüklü ve standart çözünürlüklü görüntüleme kaynağıyla bağlantı kurmayı kolaylaştırır.Günümüzün ameliyathane ortamlarına entegre etmek için tasarlanan bu monitörler, medikal taşıma aracına bom koluyla kolayca takılabilir veya entegre edilebilirler. Ekranın ön kısmı, IPX5 sınıfında su sıçramasına dayanıklıdır, panelin arkası ise (kablo kapağı takılıyken) kolayca temizlenmesi için IPX2 standardında suya/neme karşı dayanıklıdır.Başlıca uygulanma alanları

Endoskopik cerrahi

Cerrahlar ve ameliyathane personeli, artroskopik veya laparoskopik ameliyatlar sırasında esnek endoskopik kamera sistemlerinden veya rijit endoskoplardan alınan ayrıntılı görüntüleri görüntüleyebilir. Yüksek kaliteli görüntü üretimine monitörün yüksek kontrastı, hızlı yanıt süresi ve geniş renk aralığı eşlik eder.Cerrahi mikroskopi ve oftalmoloji Cerrahi mikroskoptan alınan büyütülmüş görüntülerin doğru şekilde görüntülenmesi için en küçük ayrıntıları bile hassas şekilde üreten yüksek çözünürlüklü bir monitör gerekir. Cerrahi mikroskop cerrah tarafından kullanılırken monitör de ameliyathane personelinin görüntüleri izlemesine imkan sunar.

Nöroloji

Monitör beyin, omurilik veya çevresel sinir sistemi ameliyatları sırasında yakalanan video görüntülerini görüntüleyebilir. Monitörün yüksek çözünürlüğü, beyin cerrahisinde sık sık gerekli olan, yüksek oranda büyütülmüş görüntülerin ayrıntılı bir şekilde görüntülenmesini destekler.

Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir