ikegami 4k

Ikegami 4K Medikal Kamera

MKC-750UHD 3CMOS 4K Medikal Grade Kamera

Ikegami, cerrahi operasyonlar ve mikroskoplar için 4K çözünürlük sunan Tıbbi Sınıf 4K Kamera MKC-750UHD’yi geliştirmiştir. MKC-750UHD,  Ikegami’nin  geliştirdiği ilk tıbbi 4K  3 sensörlü medikal kameradır. 3-CMOS ve 4K Ultra HD çözünürlük (3840×2160 piksel) ile cerrahlara ve ameliyathane personeline üstün görüntü kalitesi sunar.

4K görüntü yakalama ve görüntüleme de medikal ekiplerin görselleştirme sınırlarını hızla genişletiyor. Standart HD’den dört kat fazla çözünürlük sunan 4K, neredeyse hiç piksel bozulması olmadan cerrahlara ve ekiplerine daha iyi bir görüntü derinliği algısı sağlıyor.

Özellikler

  • Yüksek Kalite 4K Görüntü (3840 x 2160 piksel)
  • 3 Chip CMOS Görüntü Sensörü
  • Çeşitli Video Çıkışları : 4K sinyal, Dijital HD sinyal (HD-SDI) ve DVI (1920×1080)
  • Ultra Kompakt Kamera Kafası: W34 x H40 x D40 mm

Yüksek Kaliteli Görüntü Çıkışı

1600TVL ve S / N58dB yüksek yatay çözünürlük sağlayan 2,2 milyon piksel 1/3 inç CMOS sensör kullanır.

Yüksek hassasiyet

Düşük ışık yoğunluğundaki bir ortamda kullanım için 2 kat  daha yükseğe ayarlanabilir.

Yeni Dijital İşlemci

Yeni geliştirilen dijital işlemci, ayrıntılı çözünürlük ile dinamik çözünürlük sunar.

Ayna, Çevir ve Döndür İşlev

Dijital yakalama, yakalanan bir görüntünün yatay ve dikey olarak döndürülmesine izin verir. Ayak pedalı gibi harici bir isteğe bağlı birim aracılığıyla kontrol edilebilir.

Dijital yakınlaştırma

Maksimum 4 kata kadar zoom özelliği kullanılabilir.

Ayar Saklama Fonksiyonu

Her düzeltme / fonksiyon ayarı (dört pozisyon) kolayca kaydedilebilir ve yüklenebilir.

Anti-Biyotik Kaplama (Antibakteriyel Kaplama Malzemesi)

Kamera kafası ve CCU (kamera kontrol ünitesi), medikal güvenlik standartlarıyla uyumlu olup medikal ortamlara kolayca entegre edilebilir. Enfeksiyon kontrolüne yardımcı olmak anti-biyotik kaplama kullanılarak üretilmiştir.

4K Nedir ?

4K ayrıntı zenginliğidir. Full HD çözünürlükten dört kat fazlasını yani 3840 x 2160 çözünürlük sunan herhangi bir fotoğraf, video veya dijital sinematografi malzemesini betimlemek için kullanılır. 4K’da yatay çözünürlük yaklaşık 4.000 pikseldir. Yatay çözünürlük açıklanan oran aynı zamanda 720p ve 1080p dikey sayısını temsil eder.

4K bir görüntüde artan piksel sayısının sağladığı avantaj, hareketsiz görüntüye hem Full HD hem de 4K’da bakıldığında kolayca açıklanabilir. Artan piksel sayısı, daha çok ayrıntı sağlayarak tüm görüntüye daha fazla çözünürlük kazandırır ve görüntünün daha küçük bir kısmı yakınlaştırıldığında ayrıntıları net bir şekilde gösterir. Full HD içeriğin bulanıklaşmaya başladığı yerlerdeki ayrıntılar, 4K çözünürlükte korunur ve görüntüyü kullanan kişinin görüntü içindeki içerik ve çözünürlüğü tanımlamasını kolaylaştırır.

Share