GetAttachment 4

i-TEK Yılmaz GÜÇER

  • i-tek’i tanıyabilir miyiz? Faaliyet alanları konusunda bilgi verebilir misiniz?

i-Tek Medikal olarak medikal alanda uzun zamandır çalışan tecrübeli ve konusunda uzman ekibi ile dinamik bir yapıda emin adımlarla hizmetini sürdürmektedir. i-Tek Medikal; konusunda ihtisaslaşmış kişilerin bir çerçeve içersinde birleşmeleri ile 2012 tarihinde kurulmuştur. Başarının en önemli şartının ayni fikirdeki kişilerin titiz ve ekip çalışmasıyla dürüst ve ilkeli işbirliği içindeki dayanışmadan geldiğine inanmaktayız.

i-Tek Medikal olarak HAAG-STREİT SURGICAL firmasının Türkiye yetkili distiribütörlüğünü yapmaktayız. Genel satış alanımız cerrahi mikroskoplar ve teknik servis hizmeti vermekteyiz.

  • i-tek faaliyetlerini  proje bazlı mı yoksa daha çok ürün tedariği şeklinde mi sürdürmektedir? Sunduğunuz ürünler hakkında kısa bilgiler verebilir misiniz?

 İtek olarak daha çok ürün tedariği şeklinde çalışmaktayız. Medikal alanda uzman kadro ve medikal sektöründe lider Misyonumuz; sadece müşteri odaklı değil, aynı zamanda çalışanları ve distribütörlüğünü yaptığımız üretici firmalar için de en iyi seçenek olmaktır. i-Tek Medikal olarak almış olduğumuz bu sorumluluğun bilincindeyiz ve koşulsuz memnuniyet için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Öncelikle ameliyat mikroskopları başta gelmek üzere ülkemizde genelde mikro cerrahi alanda hizmet veren şirketimizin vizyonu yenilikçi, mükemmel ve akıllıca ürünlerle sağlık piyasasında ön sıralarda yer almaktır.

Nöroşirurji mikroskoplarımızda sensoservodrive teknolojisi sayesinde mikroskop fren sistemi kilitli olduğu sürece ameliyat sırasında kıpırdamaz bu da mikrocerrahide vazgeçilmez bir özelliktir.

Haag Streit modülerlik, alan derinliği ve kırmızı refleks donanımları ile oftalmoloji için olağanüstü mikroskoplar geliştirmiştir. Ayrıca bütün mikroskoplarımızda olduğu gibi oftalmolojik mikroskoplarımızada ek aparatlar ekleyebilirsiniz. Özellikle EIBOS 2 isimli ürünümüz vitroretinal görüntüleme sistemleri arasında ALL IN ONE özelliğine sahip tek üründür. Bu özelliği sayesinde cihazı aldıktan sonra ek yükselticilere ihtiyacınız yoktur.

Plastik ve rekonstrüktif cerrahi mikroskoplarımız el rekonstrükyonu ve yüz kusurlarında kesin tedavi için kullanılır.Mükemmel aydınlatma, yüksek büyütme ve motorize taşınabilirlik özellikleri ile doktorların tüm ihtiyaçlarını karşılayan bir mikroskoptur.

Omurga cerrahide iki doktorun karşılıklı çalışabilmesi çok önemlidir. Mikroskoplarımız operasyon sırasında hem cerrahların hemde doktorların rahat edebilmesi için yer ayağının kol uzunluğundan mikroskobun permabalance ve el kulplarına kadar birçok ayrıntı göz önüne alınarak tasarlanmıştır.

KBB

Yüksek hareket edebilirlik ve 25mm lik gelişmiş alan derinliği sayesinde cerrahlar için mükemmel bir görüş sağlamakta. Ayrıca lazer aparatı ile kolay bir kombinasyon yapılabilir. Ergonomik kulpları sayesinde tek elle kullanılabilme kolaylığı sağlar. El kulplarındaki tuşlar sayesinde ışık, yakınlaştırma, büyütme ve en önemlisi hassas konumlandırma yapılabilir.

Mikroskopların yanı sıra kayıt sistemlerimiz de var. Kayıt sistemlerimiz sayesinde her hasta için ayrı/ kişiye özel kayıt açılıp operasyon esnasında video kayıt yapılabilir. Ayrıca kayıt esnasında doktor gerekli gördüğü noktaların resmini çekebilir ve bu görüntüleri operasyondan sonra gerekli gördüğü zaman tekrar tekrar kontrol edebilir.

 

 

  • Ürün ve çözümlerinizde öne çıkan noktalar nelerdir?

Genel cerrahiden üst düzen cerrahi mikroskoplara kadar bütün mikroskoplarımız en iyi kalitede ve modüler olarak tasarlanmıştır. Distribütörlüğünü yaptığımız firma Yüksek hassasiyete sahip optik komponentler ve optik cihazların üretimi için 1864 yılında Johann Diedrich Möller tarafından Wedel Almanya’da kurulmuştur. Firma tarihi içerisinde içinde bulunduğu pazara dünya çapında üne sahip yüksek hassasiyetli ölçüm ve test ürünlerini, son derece yüksek ışık geçirgenliğine sahip yeni prizma dürbünleri ve kombinasyonlarını, film projektörlerinde kullanılan anamorfotik lensler kadar geniş yelpazeye sahip medikal-optik ürünleri -özellikle oftalmoloji ve mikrocerrahide- kazandırmıştır.

90′lı yıllarda firma oftalmoloji üzerine uzmanlaşan ve bir gruplar şirketi olan Haag-Streit’ın bir parçası oldu. Möller Wedel, teknik cihazları geliştirmeye devam ederken genel ilgi alanı özellikle ameliyat mikroskopları olmak üzere medikal teknoloji üzerinde arttı. Modern üretimlerin yükselen talepleri olsa da şirketleri kültürüne sadık kalıp tarihi binasını terketmedi ve yerini korudu.

2012 yılında üstlenilen modernizasyonda Haag-Streit Surgical kuruldu. Mikroskopların bütün parçaları sadece Almanya da üretilmektedir

  • Firmanızı sektörde farklı kılan çalışmalarınızdan bahsedebilir misiniz?  Sizinle çalışan firma ve müşterilerinizin sizi tercih etmesindeki etkenler sizce nelerdir?

1966 yılında Möller Wedel ilk operasyon mikroskobunu satışa çıkardı. Şuan beyin, KBB, omur ilik, plastik cerrahi ve diş alanlarına cerrahi mikroskop hizmet vermekteyiz. Distribütörü olduğumuz HAAG- STREIT SURGICAL insan sağlığı için yüksek standartlarda uzun ömürlü tıbbi ekipman ve yazılım üretimi yapan 147 yıllık köklü ve de öncü bir firmadır.

  • Sektörel bir değerlendirme yapacak olursanız neler söyleyebilirsiniz?

Rekabet her alanda olduğu gibi burda da var. Mikro-cerrahi alanında 3 büyük ve köklü firmadan biriyiz. Rakiplerimizi yakından tanıyoruz ve gelişmeleri yakından takip ediyoruz.

  • i-tek olarak gelecek dönemlere ilişkin hedef ve beklentileriniz nelerdir?

Sürekli gelişen ve büyüyen bir sektörde yer almaktayız. Gerek iş ortaklarımıza, gerek personelimize ve tabi ki müşterilemize karşı büyük sorumluluklar taşımaktayız. Bunun bilinciyle hep daha iyi olabilmek için disiplinli, planlı, ileri odaklı ve gelişmeleri yakından takip etmekteyiz.

Mikro cerrahi alanında Dünya genelinde tanınmış bir firmanın Türkiye distribütörlüğünü üstlendik. Bizim hedefimiz de Türkiye de ameliyat mikroskobu denildiğinde ilk akla gelen firma olabilmek.

Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir