6c6e060871f30aea5752d42822f878c6

Ameliyathanede akıllı iş akışı ve yenilikler

  • Günümüzün entegre ameliyathaneleri için uçtan uca çözümler

Sony görüntüleme teknolojisi eSATURNUS  ile yaptığı iş birliği sayesinde birden fazla görüntü kaynağının ve medikal bilgilerin işlenmesini, kontrolünü ve dağıtımını modern cerrahi iş akışına taşıyor.

Bu sistem, ameliyathanedeki tüm ses/video teknolojisine merkezi ve koordineli erişime imkan sağlıyor. Kameralar, monitörler ve BT altyapısı için merkezi kontrol gibi çeşitli iş akışı iyileştirmeleri sunuyor.

Sony, görüntüleme teknolojisi alanındaki kapsamlı çözümler ile IP üzerinden medikal video uzmanı eSATURNUS’un yetkinliği sayesinde, modern cerrahi iş akışlarında birden fazla görüntü ve bilgi kaynağını işleme, kontrol etme ve dağıtma görevlerini bir araya getirebiliyor.

Ameliyathanelerde endoskoplar, cerrahi mikroskoplar ve ameliyathane kameralarından yakalanan görüntüler, hastane genelini kapsayan ağ üzerindeki herhangi bir noktada yönlendirilebiliyor, kaydedilebiliyor ve görüntülenebiliyor. Böylece bu son teknoloji ile iş akışı çözümleri elde edilmiş olunuyor.

image_2

’IP tabanlı uçtan uca iş akışı çözümleri, yüksek çözünürlüklü videoların ve diğer hasta verilerinin, ameliyathaneler ile hastanenin diğer birimleri ve bunlar haricindeki alanlar arasında paylaşılmasını kolaylaştırıyor. ‘’

Share