4khd video ve hareketsiz goruntu dosyalarini verimli bicimde yonetin

4K/HD video ve hareketsiz görüntü dosyalarını verimli biçimde yönetin

CMDS-MS20MD medikal videolar, hareketsiz görüntüler ve diğer ilişkili belge dosyalarının depolanması, yönetilmesi ve arşivlenmesini kolaylaştıran, 4K ile uyumlu bir İçerik Yönetim Sistemi uygulamasıdır. 

4K /HD İçerik Yönetim Sistemi (Medikal Olmayan) – CMDS-MS20MD

CMDS-MS20MD medikal videolar, hareketsiz görüntüler ve diğer ilişkili belge dosyalarının depolanması, yönetilmesi ve arşivlenmesini kolaylaştıran, 4K ile uyumlu bir İçerik Yönetim Sistemi uygulamasıdır.

Piyasaya çıkan medikal kameralar ve video cihazlarının sayısının artmasıyla birlikte, tüm bu kaynaklardan gelen içeriğin etkili biçimde yönetilmesi temel bir sorun haline gelmiştir. CMDS-MS20MD bu sorun için ideal bir çözüm sunar. Bu sistem; Sony HVO-4000MT, HVO-1000MD, HVO-3000MT ve HVO-5x0MD (Cerrahi Sürüm) gibi medikal kayıt cihazları tarafından oluşturulan video içeriğini yönetebilir ve video düzenleme işlevi sağlar. Ayrıca video içeriği akışı doğrudan bağlı IP kameralardan ve canlı kodlayıcılardan yakalanabilir.

EMR de (Elektronik Medikal Kayıt) dahil olmak üzere modern hastanelerin BT ortamlarına kusursuz biçimde entegre olan CMDS-MS20MD, bağlı kayıt cihazları ve istemci terminallerinin sayısının artmasıyla birlikte kolayca ölçeklenebilir. Sunucu uygulaması Windows ortamında çalışırken, istemci uygulaması popüler web tarayıcılarında çalışır.

 Ara yazı:‘’ CMDS-MS20MD HIPAA* ile uyumlu olduğundan veriler güvenli biçimde depolanır ve yalnızca yetkili kişilere erişim izni verilir.  ‘’

  • Video ve hareketsiz görüntü dosyalarını arşivleyin

Bu sunucu uygulaması, HVO-4000MT 4K kayıt cihazı ile oluşturulan 4K içerikleri yönetebilir. Ayrıca Sony HVO-1000MD, HVO-3000MT ve HVO-5x0MD (Cerrahi Sürüm) gibi medikal kayıt cihazları tarafından oluşturulan video içeriklerini depolayabilir, yönetebilir ve dağıtabilir.

 

  • Hasta bilgilerini ve meta verileri kolayca ekleyin

CMDS-MS20MD, hasta bilgilerini ve diğer ilişkili meta verileri uyumlu kayıt cihazlarından (HVO-4000MT, HVO-1000MD, HVO-3000MT ve HVO-5x0MD Cerrahi Sürüm) ve EMR (Elektronik Medikal Kayıt) ve RIS (Radyoloji Bilgi Sistemi) gibi hastane bilgi sistemlerinden içeriğe ekleyebilir.

  • Video düzenleme

Video giriş/çıkış noktaları düzenleme menüsünde belirlenebilir, ayarlanabilir ve silinebilir. Videolar oynatılabilir, farklı bir dosya formatında kaydedilebilir ya da birleştirilebilir.

  • Çok çeşitli istemci uygulamalarını kullanarak içeriği görüntüleyin ve yönetin

Sunucu uygulaması Windows Server 2012’de çalışır. CMS istemci uygulaması IE10/IE11, Chrome (Windows) ve Safari (Mac®) gibi desteklenen tarayıcılarda çalışır.

  • İçerik kullanışlı vaka klasörlerinde depolanır

Video ve hareketsiz görüntü dosyaları “vaka klasörleri”nde depolanır. Tarihe veya meta veriye göre kolayca içerik araması yapılabilir. Her bir klasör içeriği üç sekmeli, kullanışlı bir görünümde görüntüler. Orijinal video/görüntü dosyaları, düzenlenen içerik ve manuel olarak yüklenebilen diğer ilişkili dosyalar görüntülenir.

  • Proxy dosyaları otomatik olarak oluşturur

Full HD sahne dosyaları, HVO-4000MT’den aktarılan 4K dosyalara doğrudan karşılık gelir. Bu, dosyaların 4K özellikli bir istemci PC gerekmeden görüntülenmesini veya indirilmesini sağlar. Yüksek çözünürlüklü video dosyalarından otomatik oluşturulan düşük bit hızlı proxy’ler, daha düşük ağ bant genişliği ihtiyaçlarıyla akış için idealdir.

  • Hızlı, kolay görüntü aramaları

Video kliplerin küçük resim görüntüleri zaman çizelgesinde küçük resimler şeklinde görüntülenerek uzun bir videodaki belirli noktaları aramayı ve bulmayı kolaylaştırır.

  • Güvenli erişim ve kontrol

CMS-MS20MD, HIPAA* ile uyumludur. Veri güvenli bir şekilde depolanır ve yalnızca yetkili kişilere erişim izni verilir. Ek bir güvenlik katmanı sağlamak için kullanıcı işlemleri kaydedilir.

  • Video akışını yakalayın ve depolayın

IP kameralar ve canlı kodlayıcılardan gerçekleştirilen gerçek zamanlı video akışı, isteğe bağlı CMDT-RS10MD yazılımı kullanılarak doğrudan alınabilir ve video dosyaları olarak kaydedilebilir.

 

Share