38

Yeni TEAC UR-NEXT 4K Medikal Kayıt Cihazı

Ameliyathanenize sezgisel dokunmatik ekran kontrolü, PACS/EMR entegrasyonu, yazdırma ve belgeleme özellikleri dahil olmak üzere iş akışı geliştirmeleriyle 4K kayıt eklemenin şimdi tam zamanı. 

Daha fazlasını yapın, daha fazlasını kaydedin, gerçek hayattaki 4K görüntüleri büyük resminize getirin

Ekran Resmi 2022 02 04 10.32.10

Ürüne Genel Bakış

TEAC’ın UR-NEXT’i, beklediğiniz 4K ve 3D/Çift Kanallı kayıt çözümüdür! Ameliyathanenize sezgisel dokunmatik ekran kontrolü, PACS/EMR entegrasyonu, yazdırma ve belgeleme özellikleri dahil olmak üzere iş akışı geliştirmeleriyle 4K kayıt eklemenin şimdi tam zamanı. UR-NEXT 4K ile en son 4K çözünürlüklerde kayıt yapabilir ve tam bir geriye dönük uyumluluk için herhangi bir cerrahi kameradan veya görselleştirme sisteminden Full HD kaydı destekleyebilirsiniz; şu anda 4K’nız varsa veya gelecekte 4K’ya geçmeyi planlıyorsanız mükemmel. Dokunmatik ekranlı kullanıcı arabirimi, gerçekten basit ve verimli bir kullanıcı kontrol deneyimi için çok işlevli bir çevirme kadranının kullanımına da sahiptir. TEAC’ın eşsiz güvenilirliği TEAC’ın UR-NEXT beklediğiniz 4K ve 3D/Çift Kanallı kayıt çözümüdür! 

Ekran Resmi 2022 02 04 10.33.38

Ameliyathanenize sezgisel dokunmatik ekran kontrolü, PACS/EMR entegrasyonu, yazdırma ve belgeleme özellikleri dahil olmak üzere iş akışı geliştirmeleriyle 4K kayıt eklemenin şimdi tam zamanı. UR-NEXT 4K ile en son 4K çözünürlüklerde kayıt yapabilir ve tam bir geriye dönük uyumluluk için herhangi bir cerrahi kameradan veya görselleştirme sisteminden Full HD kaydı destekleyebilirsiniz; şu anda 4K’nız varsa veya gelecekte 4K’ya geçmeyi planlıyorsanız mükemmel. 

Dokunmatik ekranlı kullanıcı arabirimi, gerçekten basit ve verimli bir kullanıcı kontrol deneyimi için çok işlevli bir çevirme kadranının kullanımına da sahiptir. TEAC’ın eşsiz güvenilirliği ve kalitesiyle birleşen UR-NEXT4K, son derece net bir seçimdir.

Ana Özellikler

  • 4K60 Video/Fotoğraf Kaydı
  • 4K3D Video/Fotoğraf Kaydı
  • 4K Çift Kanal (4K30fps x 2) Video Kaydı
  • Sezgisel Jog-Dial & Touch LCD kullanıcı arayüzü
  • 2 TB dahili HDD, yüzlerce saatlik videoyu depolar l Güvenli hastane ağı içinde Wi-Fi ® aktarımı
  • Seçtiğiniz çok çeşitli kayıt ortamı
  • (USB’ler, DVD/Blu-ray, NAS, PACS, VNA)

Daha fazla bilgi, medikal ürün ve hizmetleri için şimdi Ateksis’i ziyaret edin!

Share