arri

Ultra parlak LED nokta kaynağı: ARRI Orbiter

ARRI’nin yeni LED nokta kaynağı Orbiter, yeni bir dijital aydınlatma çağını başlatıyor. Bir dizi değiştirilebilir optik, son teknoloji ARRI Spectra altı renkli ışık motoru, yenilikçi yazılım ve çok daha fazlasını içeren çok yönlü bir lamba kafası.

ARRI, endüstrinin dijital aydınlatmaya bakışını değiştirmeye hazır olan yeni LED armatürü Orbiter’ı tanıttı. 

Ultra parlak, ayarlanabilir ve yönlü bir LED armatürü olan Orbiter, görüntü yakalama ve renk doğruluğu için şimdiye kadar üretilmiş teknolojik olarak en gelişmiş armatürdür. Orbiter’deki tüm sistemler tamamen yenidir ve çok yönlülük düşünülerek tasarlanmıştır. Orbiter’ın en önemli özellikleri, aşağıdakileri içeren çeşitli optiklerdir: açık yüz, projeksiyon, kubbe ve ışık kümeleri; ARRI Spectra altı renkli geniş gamlı hafif motor; maksimum parlaklık ve mükemmel renkler için son derece güçlü çıktı; güçlü yazılım özelliklerine sahip Aydınlatma İşletim Sistemi (LiOS); ortam ışığını eşleştirmek için entegre renk sensörü; hava koşullarına dayanıklı muhafaza; çıkarılabilir, sezgisel bir kontrol paneli; sıfıra mükemmel pürüzsüz karartma; eksiksiz bir konektör ve sensör paketi; ve dahili güç kaynağı, kablosuz DMX ve pil girişi. Orbiter’in en son teknolojisi ve çok yönlü tasarımı, onu güncellemeler, konfigürasyonlar ve iyileştirmeler için sonsuz olanaklarla birlikte bugün ve gelecek için en uygun lamba başlığı haline getiriyor.

7

Değiştirilebilir Optik

Değiştirilebilir optikler, Orbiter’deki temel yeniliktir. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli optikler ile Orbiter, ışın, çıktı veya renk kalitesinden ödün vermeden uygulamanız için mükemmel ışığa dönüşür. 

Orbiter’deki Hızlı Aydınlatma Montajı (QLM), armatüre çok farklı özelliklere sahip optiklerin eklenmesine izin verir. Açık yüzlü optiğin yüksek çıkışlı, yönlü ışını, ışığı uzun mesafelere atmak için idealdir. 

Projeksiyon optiklerinin yüksek hassasiyeti, kesiciler, odak ve gobolarla şekillendirilebilen mükemmel bir ışık çemberi oluşturur. Kubbe optiği, geniş alanları aydınlatmak için harika olan çok yönlü, yumuşak ışık sağlar ve evrensel bir QLM adaptörü, Orbiter’e özgü Chimera ve DoPchoice ürünleri için doğrudan bir montaj noktası oluşturur. Yerleşik çok yönlülük sayesinde, farklı uygulamalar için ek optikler oluşturmak için büyük bir potansiyel vardır.

ARRI Spectra altı renkli LED hafif motor

Orbiter, ilgili HMI sistemlerine benzer bir çıkışa sahip, son derece parlak ve güçlü, yönlü bir LED armatürüdür. Yeni yüksek çıkışlı, ancak ayarlanabilir ARRI Spectra hafif motoru, tanımlanmış kenarları olan sert gölgeler oluşturabilir.

Kırmızı, yeşil, mavi, amber, camgöbeği ve limon rengi LED’i içeren ARRI Spectra altı renkli ışık motoru, daha geniş bir renk gamı, daha doğru renkler ve en önemlisi tüm CCT aralığında daha yüksek renk sunumu sağlar. Ten tonları harika ve doğal görünür ve tonlar tam olarak yeniden üretilir. Orbiter, tüm renk sıcaklıklarında ultra yüksek renk sunumu ile 2.000 ila 20.000 K daha geniş bir CCT aralığına sahiptir. Üç karartma tekniğinin bir kombinasyonunu kullanan Orbiter’in son teknoloji ürünü elektroniği, renk değişiklikleri veya atlamalar olmadan sıfıra kadar yumuşak karartma sağlar.

6

LiOS – Yeni Aydınlatma İşletim Sistemi

Orbiter, SkyPanel için beş yılı aşkın yazılım geliştirme sürecinden yararlanabilmektedir. LiOS 

(Aydınlatma İşletim Sistemi) adlı yeni yazılımı, SkyPanel’in tüm yenilikçi ve çığır açan özelliklerine ek olarak, Orbiter’ı piyasadaki en eksiksiz özellikli armatürlerden biri haline getiriyor. LiOS’un sekiz renkli modları arasında CCT, HSI, bireysel renk, x/y koordinatları, jel ve kaynak eşleştirme, aydınlatma efektleri ve ortam ışığını ölçen ve Orbiter’ın çıktısı aracılığıyla yeniden yaratan yeni renk sensörü modu yer alıyor. LiOS’taki diğer yeni özellikler arasında basitleştirilmiş DMX modları, performansı artıran operasyonel modlar, favorilerin saklanması için 240’ın üzerinde yuva, optik tanıma, çoklu dil desteği, özel bir önyükleme ekranı ve daha pek çok özellik yer alıyor.

Çıkarılabilir kontrol paneli

4” tam renkli ekranı, hızlı gezinme düğmeleri ve entegre sensörleri ile Orbiter kontrol paneli, grafik kullanıcı arayüzü ile kolay kullanım sağlar. Basitleştirilmiş menü yapısı ve yeniden tasarlanmış kullanıcı arayüzleri, tek bakışta operasyonel görünümler ve düzenli ekranlar sağlar. Bu sezgisel tasarım, rengi değiştirmeyi veya bir ayar bulmayı her zamankinden daha kolay hale getiriyor. Ek olarak, kontrol paneli çıkarılabilir ve 5 veya 15 m (16,4 veya 49,2 ft) kontrol paneli kablosu yardımıyla elde kullanılabilir.

Daha fazla bilgi, broadcast ürün ve hizmetleri için şimdi Ateksis’i ziyaret edin!

Share