IMG 1693

Teknomaks ve Bosch Güvenlik Sistemleri’nin düzenlediği Premium Reseller Toplantısı, Hilton İstanbul Bosphorus’ta yapıldı

Teknomaks ve Bosch işbirliğiyle düzenlenen Bosch Premium Reseller Toplantısı, 25 Mayıs Hilton İstanbul Bosphorus’ta yapıldı.

Bosch Güvenlik Sistemleri ile 2015 yılında imzalanan distribütörlük sözleşmesiyle, Bosch Güvenlik Sistemleri’nin tüm ürün ve çözüm portföyünü, entegrasyon platformlarını ürün gamına ekleyen Teknomaks, Türkiye genelinde faaliyet gösteren büyük bayilerine, Teknomaks&Bosch işbirliğinin sağladığı faydalardan bahsedildiği ve son teknoloji ürünlerinin anlatıldığı bir toplantıyı daha başarıyla gerçekleştirdi.

Toplantı Teknomaks Satış Müdürü Erdal İncir ’in konuşması ile başladı. İncir; şirketin gelişim süreci ve toplantı akışını anlattı. Bosch Güvenlik Sistemleri Türkiye Satış Kanalı Sorumlusu Feray Top, ürün portföyü ve satış stratejileri hakkında bilgiler verdi. Ürün Pazarlama Yöneticisi Sinem Özdemir ’in de konuşmacı olarak katıldığı seminerde gelişen teknoloji ile sektörün kullanımına sunulan Bosch Güvenlik Ürünleri üzerinde konuşuldu.

 

Share