8H0A5630

Teknomaks ve Bosch Güvenlik Sistemleri’nin düzenlediği “Gelin bu güçlü birlikteliğe siz de ortak olun!” semineri yeniden Ankara’da…

  • Teknomaks ve Bosch işbirliğiyle düzenlenen ‘’Gelin bu güçlü birlikteliğe siz de ortak olun’’ semineri 8 Kasım Grand Ankara Otel’de yapıldı.

Bosch Güvenlik Sistemleri ile 2015 yılında imzalanan distribütörlük sözleşmesiyle, Bosch Güvenlik Sistemleri’nin tüm ürün ve çözüm portföyünü, entegrasyon platformlarını ürün gamına ekleyen Teknomaks, ileri teknoloji ürünlerini Ankara’da faaliyet gösteren sistem entegratörlerine ulaştıran ‘Güçlü Birliktelik’ organizasyonunu başarıyla gerçekleştirdi.

Toplantı Ateksis Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Atila Özcan’ın konuşması ile başladı. Ardından Teknomaks Satış Müdürü Erdal İncir ’in; şirketin gelişim süreci, ürün portföyü ve satış stratejileri hakkında yaptığı sunumuyla devam etti.

Bosch Güvenlik Sistemleri Ürün Yöneticileri Dr. Hayri Yıldırım ve Ozan Reşat Altındiş ’in de konuşmacı olarak katıldığı seminerde gelişen teknoloji ile sektörün kullanımına sunulan Bosch Güvenlik Ürünleri hakkında eğitimler verildi.

Seminerde ayrıca Teknomaks Satış Yöneticisi Mustafa Yılmaz’ın sunumunda ‘Entegre Yazılım Çözümleri’ vurgusuyla yer alan Duetron Yönetim Yazılımları ve entegrasyon çözümleri hakkında bilgiler paylaşıldı.

Etkinliğin son bölümünde, Proje Yöneticisi Deniz Ünal Bosch Yangın Algılama Sistemleri hakkında yaptığı sunumuyla yer alarak yangın algılama sistemlerinin önemi ve verimliliği hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Yine bir ilki gerçekleştiren Teknomaks aynı zamanda Konferans ve Simultane Sistemler alanında faaliyet gösteren organizasyon ve kiralama firmaları için aynı etkinlik gününde ikinci bir eğitimde organize ederek, Bosch Konferans ve Simultane Sistemlerinin en yeni ürünlerini çözüm ortakları ile buluşturarak bilgilendirmelerde bulundu.

Tüm gün süren ve yoğun bir katılımın olduğu seminerlerde katılımcılar eğitime katıldıklarına dair sertifikalarını alarak ayrıldılar.

Başarılı bir organizasyonu daha ardında bırakan Teknomaks adına konuşan Erdal İncir bu tür seminerlerin pek çok ilde yapılmasının planlandığını ve diğer illerde de sektörün önde gelenleriyle buluşmaya devam edileceğini belirtti.

Share