Teknomaks ITVF – İstanbul TV Forum ve Fuarı süresince Canon’a destek oldu!

12-14 Haziran tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen ITVF – İstanbul TV Forum ve Fuarı’nda yer alan Canon standı, ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekti. Canon’un yeni nesil sin- ema ailesi ve kompakt boyutlu profesyonel video kameraları fuar süresince ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Ayrıca “PL” zoom lensler ve prime “EF” lensler profesyonellerin ilgi odağı oldu.
Canon yetkili iş ortağı Teknomaks, ITVF- İstanbul TV Forum ve Fuarı kapsamında Canon Euroasia ekibine satış ve teknik anlamda destek oldu. Canon Avrupa ve Japonya’da ilgili ürün müdürleri ile fuara ve standa destek sağladı. Fuarın ilk günü; Canon Avrupa’dan pro- fesyonel ürün satış geliştirme müdürü Blazej Klacansky ile Teknomaks’tan satış yöneticisi Dr. Onur Akyol bir toplantı gerçekleştirdi. Profesyonel video kamera pazarının durumu ve Canon’un konumlanması ile ilgili fikir paylaşımının gerçekleştiği toplantıda Türkiye stratejileri ile ilgili önemli kararlar alındı. Önümüzdeki süreçte bu kararların yansımalarını profe- syonel video kamera pazarında göreceğiz.
Genel olarak Canon ve Teknomaks firmalarının ziyaretçi ve katılımcı açısından memnun olduğu ITVF – İstanbul TV Forum ve Fuarı’nda ulusal ve uluslar rası önemli kontaklar edinildi.

Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir