teknomaks etkinligi 784x523 1

Teknomaks, “Gelin Bu Güçlü Birlikteliğe Siz de Ortak Olun” seminerinin ikincisi İstanbul’da gerçekleşti

Teknomaks ve Bosch Güvenlik Sistemleri’nin birlikte düzenlediği, Bosch Güvenlik Sistemleri ürün yöneticileri tarafından detaylı ürün sunumlarının aktarıldığı “Gelin bu güçlü birlikteliğe siz de ortak olun!” semineri yoğun katılım ile 5 Mayıs 2016 Perşembe günü Hilton İstanbul Bosphorus ‘ta gerçekleşti.

Bosch Güvenlik Sistemleri’nin de desteğiyle ilk seminerini 17 Kasım 2015 tarihinde Ankara’da gerçekleştiren Teknomaks, ikinci toplantısını 5 Mayıs Perşembe günü Hilton İstanbul Bosphorus ‘ta düzenledi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ateksis Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Atila Özcan, satış öncesi ve sonrasını içeren yeni yapıyı destek hizmetlerini de kapsayacak şekilde detaylı olarak iş ortaklarına aktardı. Bosch ve Teknomaks arasında yapılan ve dünyada bir ilk olan anlaşmanın sektöründe bir milat olarak kabul edildiğini vurgulayan Özcan; bu süreçte şirket bünye­sinde yapmış oldukları yatırım ve yeniliklerle geliştirilen pazar­lama stratejilerini katılımcılarla paylaştı.

Bosch Güvenlik Sistemleri Ülke Direktörü İlke Frenkel’in Bosch San. Tic. A.Ş. ile ilgili bilgiler paylaştığı ve Orta Doğu’ya olan bölgesel sorumlulukta yetkinlik bölgesi olarak öngörülen Türki­ye’deki çalışmalarını konu alan sunumu dikkat çekti. Ayrıca Ürün Yöneticileri Onur Sönmez, Dr. Hayri Yıldırım, Ozan Reşat Altın­diş tarafından verilen eğitimlerle tüm gün süren seminerde ayrıca dünyaca ünlü Merlin ödüllü sihir­baz Kubilay QB Tunçer, farklı gös­terisiyle katılımcıları eğlendirdi.

Video ve yangın alanlarında yö­netim, izleme, kayıt işlemleri için kullanılan Duetron VMS ve Duet­ron FMS yazılımları seminerin en çok ilgi çeken konuları arasında yer aldı. Yazılım Uzmanı Nihal Alıcı, Duetron VMS Video Kayıt ve Yönetim Yazılımı, Duetron FMS Yangın Alarm Yönetim yazılımı, Duetron Access Control, Duetron Radar ve projelere özel geliştirilmiş yazılımlar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Hilton İstanbul Bosphorus ’ta ger­çekleşen seminerde öğle yemeği­nin ardından, Teknomaks tara­fından ‘’Daimi İş Ortağı’’ seçilen Labirent Bina Otomasyon ve Elekt­ronik Sistemleri’nden Ümmühan Özelgin’e ödülleri takdim edildi.

Tüm gün süren ve yoğun bir katılımın olduğu seminerin son bölümünde katılımcılar eğitime ka­tıldıklarına dair sertifikalarını alarak ayrıldılar.

Başarılı bir organizasyonu daha ardında bırakan Teknomaks adına konuşan Ateksis Şirketler Grubu Pazarlama Direktörü Bigecanan Eren bu seminerlerle birlikte hali hazırda bizlerle çalışan veya çalış­maya başlamak isteyen iş ortakla­rıyla buluşmaya devam edecekleri­ni belirtti.

Share