nef47dis1

Nef Suites Haliç 47’de, DUETRON Kartlı Geçiş Otomasyonu

‘Nefes’ ten ve ‘nefesin, yaşamın en büyük vazgeçilmezi oluşundan’ esinlenerek yaratılan Nef, hayal ederek ve düşünerek yola çıkıyor. Başkalarının kurduğu hayaller ve belirlediği ihtiyaçlarla sınırlı kalmayarak her çözüme yeni bir alternatif üretmeye çalışıyor. Akılcı, mütevazı ama aynı zamanda rafine, özgün ve paylaşımın mümkün kılındığı bir yaşam tarzını temsil ediyor.

Bir Nef keşfi olan Foldhome konsepti ile küçük metrekarelerde, büyük yaşam alanları yaratılıyor. Foldhome sistemine göre, bir ev alındığında aslında 24 odalı bir eve sahip olunuyor. Yaşadığınız binada yer alan sinema salonundan, Play station odasına; mutfağınızı kirletmek istemediğinizde kullanabileceğiniz tam donanımlı bir mutfaktan, piyano veya bateri çalmak istediğinizde kullanabileceğiniz içerisinde küçük bir kayıt stüdyosu da yer alan müzik odasına kadar 24 farklı üniteden rezervasyon sistemiyle yararlanabiliyorsunuz.  Bu 24 Foldhome ünitesi istenildiğinde evinizin bir odası gibi evinize eklenip istenilmediğinde çıkarılabiliyor, bedeli ise sadece kullanıldığında ödeniyor.

İstanbul’un şehir merkezinde yatırım değeri yüksek projeler geliştiren Nef’in, Haliç’teki projesi Nef Suites Haliç 47 projesinde oyun alanı, sinema salonu, playstation odası, fitness odası, sanat atölyesi ve laundry gibi foldhomeların hem giriş çıkışını hem de klima, ışıklandırma sistemi ve kontrolü için duetron kartlı geçiş otomasyon yazılımı tercih edildi.

NEF Suites Haliç 47 projesinde bulunan eğlence odası, Playstation, Özel Sinema Salonu, Fitness Salonu ve Sanat Odası için Duetron kartlı geçiş otomasyon yazılımı ile çzüm sunuldu. Bu yazılımda proje tanımlama, foldhome tanımlama, kart okuyucu tanımlama, kullanıcı ekleme – çıkarma (kart tanımlama), zaman yöneticisi (rezervasyon takibi), kapı, klima ve ışıklandırma kontrolü, website entegrasyonu ile anlık kullanıcı takibi, raporlama gibi özellikler bulunmaktadır.

Proje Tanımlama

Yazılım içinde birden fazla proje tanımlayıp, bu projelerin otomasyon kontrolünü network aracılığı ile tek sunucu üzerinden sağlama imkanı tanımaktadır.

Foldhome & Kart Okuyucu Tanımlama

Kart okuyucularınızı isimlendirerek hem rezervasyon takibinde hem de kullanıcı takibinde salon adlarını görmenizi sağlar. Bu sayede salon adları ile  sistemi kontrol edebilmenizi kolaylaştırır.

Metin Ayarları

Kart okuyucuya ait LCD ekranda yazı alanlarına istenilen bilgilerin girilebilmesini sağlamaktadır. Kart sahibi okuyucuya kartını gösterdiği anda ilgili karta ve salona ait bilgilerin ekrana yansıtılabilmesini sağlar.

Zaman Yöneticisi

Hangi salonda, hangi kullanıcının hangi tarih ve saatte rezervasyon yaptığını takip edebilme ve bu rezervasyonlara müdahale edebilme imkanı tanımaktadır.

Röle Ayarları

Tanımlanan foldhomelar için rezervasyon saatine göre klima ve ışıklandırmanın otomatik olarak başlatılma ve kapatılma sürelerine müdahale edebilme imkanı tanımaktadır.

Kullanıcı Yönetimi

Veritabanına yüklenmiş olan kartların kullanıcılara tanımlanması ve bu kullanıcıların iletişim bilgileri ve giriş çıkış yetki seviyesi ile birlikte yönetilebilme imkanı tanımaktadır.

API Yönetimi

IP veya Alan adına (domain) göre belirlenen özel anahtar ve uygulama anahtarı sayesinde websitesi üzerinden yapılan rezervasyon ve kullanıcı kayıt bilgilerinin kolayca aktarılma imkanı tanımaktadır.

Kayıt Bilgileri (Loglar)

Kullanıcıların hangi gün, hangi saatte, hangi salona giriş – çıkış yaptığında dair bilgilerin yanı sıra geçersiz kart tanımlamaları ve rezervasyonsuz giriş yapmaya çalışma gibi bilgileri de takip etme imkanı gibi imkanları sunulmaktadır.

Ateksis olarak, Duetron yazılımımız dışında bu yazılımın çalışması için kendi işletim sistemimiz olan Duetron OS’u kullandık. Böylece yazılımımızın daha stabil, güvenli ve hızlı bir şekilde çalışmasını sağladık.

Kart okuyucularımız kapıların estetiğine uygun şekilde montajı tamamlanmış olup  NEF Suites Haliç’teki daire sahiplerinin hizmetine açılmıştır.Duetron kartlı geçiş otomasyonu  sayesinde kullanıcıların belirlenen rezervasyon süreleri dahilinde foldhomelardan faydalanması sağlanıldığı gibi, bina personeli de aynı sistem üzerinden  erişim sağlayabilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir