38

Kayıt ve Entegrasyonun En Basitleştirilmiş Hali: TEAC UR-Xi

TEAC’ın yeni UR-Xi hepsi bir arada sistemiyle, kullanım kolaylığı, işlerlik ve bağlanabilirliği karmaşıklık eklemeden büyük ölçüde geliştirilmiştir.

Ekran Resmi 2022 02 04 10.48.31

Ürüne Genel Bakış

Günümüzde tıbbi video kaydı tüm cerrahi alanlarda daha önemlidir. Her zamankinden daha ulaşılabilir hale gelmiş olsa da, kurulumda yer alan birçok faktörü anlamak hala bunaltıcı olabilir. Modalite, kamera sistemi, donanım ve yazılımdaki farklılıklar, başlamanın önünde bir engel oluşturabilir. 

TEAC’ın yeni UR-Xi hepsi bir arada sistemiyle, kullanım kolaylığı 1-2-3 kadar kolaydır, işlerlik ve bağlanabilirlik, karmaşıklık eklemeden büyük ölçüde geliştirilmiştir. Video Kaydı/Canlı Akış/Düzenleme/Herhangi bir PACS-VNA-EMR’ye Aktarma ve diğer özellikler, iş akışınıza ve belge gereksinimlerinize uyacak şekilde kolayca ve kolayca dağıtılabilir. TEAC’ın misyonu, tıbbi video yönetimi için gerçekten güvenilir ve yüksek kaliteli çözümlere sahip olmak, cerrahların ve klinisyenlerin neyin önemli olduğunu, ne ZAMAN önemli olduğunu yakalamalarına olanak tanımaktır.

Ekran Resmi 2022 02 04 10.48.19

Ana Özellikler

  • Gerçek Zamanlı Kayıt x Canlı Akış
  • Tek dokunuşla çalıştırma x Dahili Dokunmatik Ekran
  • PACS/EMR Entegrasyonu x Sağlam Güvenlik
  • Daha Fazla Bağlantı x Daha Fazla Kayıt Ortamı
Share