peoplecount2

Kamusal kapalı mekanlarda ‘yeni normal’ için Bosch ve Philips PDS’den etkin bir çözüm

Teknoloji, müşterilerinizin ve çalışanlarınızın yeni normale geçerken kendilerini güvende hissetmelerini sağlamada büyük rol oynayabilir. Bunun için Bosch ve Philips Profesyonel Ekran Çözümleri, güçlerini bir araya getirdi.

Güçlü Philips Android SoC ekran ile birleştirilmiş akıllı Bosch kamera

İster perakende mağaza olsun, ister süpermarket, sinema ya da diğer halka açık mekanlar olsun, güvenli bir sosyal mesafeyi korumak başlıca önceliğimiz. Philips Android işletim sistemine sahip ekranların ve Bosch akıllı kameraların gücünü bir araya getirerek, müşterilerinize ihtiyaç duydukları bilgileri sağlamak üzere tasarlanmış, test edilmiş, sosyal mesafe çözümleri sunuyoruz. Amacımız ihtiyaç duydukları güveni sağlayarak işlerine dönmelerine izin verebilmek.

PeopleCount 1 Kamera + 1 Ekran çözümü

PeopleCount tek giriş çözümü, bina/mağaza girişine konulacak ekranda gömülü yazılımla entegre çalışan bir akıllı kamera kullanarak ortama giren ve çıkan müşteri sayısını tek bir girişten izlemenizi sağlar. Basit bir trafik lambasına benzer şekilde, ekrandan verilen bir görsel ile dışarıda bekleyen müşterilere gerçek zamanlı Bekle/Geç sinyallerini vererek çalışır. Bu iş için ekranın tamamını kullanabildiği gibi, ekranın bir bölümünü sinyalizasyon kalan alanını reklam/promosyon gibi amaçlar için kullanabilir.

PeopleCount çok giriş/çıkışlı mekan çözümü

Birden fazla giriş noktası olan mekanlar için her giriş noktasını kapsayacak şekilde ve uygun sayıda akıllı kamera ve android ekranlar kullanarak bekleyen müşterilere doğru yönlendirme uyarıları yapılır. Arka planda çalışan yazılım tüm girişlerden anlık veri toplayarak mekanın tamamında bulunan insan sayısını bilmekte ve boş kapasiteye göre tüm ekranlarda doğru yönlendirmenin yapılmasını sağlar.

Güvenliği artırmak, verimliliği artırmak ve maliyetleri düşürmek için akıllı veriler sağlayan akıllı kameralar
Güvenlik sisteminin sizin etrafınızda tasarlanması gerektiğine inanıyoruz. Amacımız güvenebileceğiniz, katma değer sağlayan, kullanımı ve kurulumu kolay lider çözümler sunmak. Bu nedenle maliyeti etkin Bosch IP 3000i serisi ve üzeri tüm kameralarımızda standart olarak dahili Video Analiz bulunmaktadır.

Daha akıllı video sistemleri güvenliğin ötesine geçer
Video Analiz, güvenlik seviyesini önemli ölçüde iyileştirmenin yanı sıra güvenliğin ötesinde işinize dönük avantajlar ve operasyonel verimlilik imkanlarını da verir. Meta-Data biçiminde her türlü istatistiki bilgiyi sağlayabildikleri için, dahili Video Analize sahip olan bu kameralar, bir görüntünün güvenliğin çok ötesindeki başka amaçlarla da analiz edilmesini sağlar.

PeopleCount hakkında daha fazla bilgi almak için Ateksis iletişime geçebilirsiniz.

Share