3000i

İhtiyaçlara esnek bir çözüm, tam performans: Bosch IP 3000i

Yüksek kalite, 7/24 performans ve dahili video analiz özelliği ile ekonomik bir video gözetim çözümü sağlayan Bosch IP 3000i kameralar (2020 yılı itibari ile) satışa sunuldu.

Bosch, tamamen yeni IP 3000i kamera yelpazesiyle sektörde adından söz ettirmeye devam ediyor. IP 3000i serisi kameralar, hem ekonomik hem video analiz konusunda müşterilerine yeni bir çözüm sundu. Mikro dome, mini dome, bullet ve turrent seçenekleri ile, iç ve dış mekan kullanımı için 5 MP’ e kadar çözünürlük sunan IP 3000i kameralar müşterilerin ihtiyaçlarına esneklik sağlamaktadır. Küçük ve orta ölçekli işletmeler, mağazalar, bankalar, iş merkezleri ve kurumlar için video analiz konusunda akıllı çözümler sağlar.

Tüm 3000i serisi kameralarda dahili Essential Video Analytics
Bosch 3000i serisi kameralarda standart olarak dahili Essential Video Analytics (EVA) bulunmaktadır. Daha önce bu tür uygun fiyatlı kameralarda hiç görülmeyen bir özellik olan EVA ile, bugüne kadar ekonomik çözüm arayan müşterilerine akıllı çözüm sunmuştur. Kameralarda bulunan EVA özelliği ile izinsiz giriş algılama, başıboş dolaşma ve varlık koruma gibi birçok analiz gerçekleştirilebilir.

Bosch 3000i kameralar dört adet form faktöründen oluşan bir ürün yelpazesine sahiptir. Bunlar; FLEXIDOME IP micro 3000i, FELXIDOME IP turret 3000i IR, FLEXIDOME IP 3000i IR ve DINION IP 3000i IR model kameralardır.
İç mekan kullanıma uygun 2MP ve 5 MP çözünürlükte çözüm sunan sabit lensli dahili EVA özelliği bulunan FLEXIDOME IP micro 3000i ve FELXIDOME IP turret 3000i IR kameraların özellikleri aşağıdaki gibidir.

FLEXIDOME IP micro 3000i kameralar iç mekan kullanımı için sabit lensli bir mikro dome kameradır. Kamerayı özellikle, geniş açıya ihtiyaç duyduğumuz alanlar için kullanıma uygundur. Projelerde, asansör ve merdiven hollerinde kullanarak çözümümüzü analizli ve uygun hale getirebiliriz.
FELXIDOME IP turret 3000i IR kameralar iç mekân kullanımı için uygun sabit lensli dahili kızılötesi bulunan turrent kameradır. Bosch kamera portföyünde yeni olan turrent modelin en büyük özelliği dahili kızılötesi sayesinde karanlıkta 15m’ye kadar görüş mesafesi ile kaliteli gece görüşü sağlamaktadır. Projelerde, karanlık bulunan depo alanları ve sensör ile aydınlanan alanlarda kullanabiliriz.

Video analiz özelliği ihtiyacı bulunan otel katları, ofis binaları, hastane katları, bankalar ve mağazaların genel izleme gibi alanlar için FLEXIDOME IP micro 3000’i ve FELXIDOME IP turret 3000i IR kameraların kullanılması uygundur.

Dış mekân ve iç mekan kullanımına uygun olan 2MP ve 5 MP çözünürlükte çözüm sunan AVF (Otomatik Değişken Odak) lensli dahili EVA özelliği bulunan FLEXIDOME IP 3000i IR ve DINION IP 3000i IR kameraların özellikleri aşağıdaki gibidir.

FLEXIDOME IP 3000i IR kameralar iç ve dış mekan kullanımı için uygun varifocal lense sahip kameralardır. Kameraların IK10 ve IP66 koruma özellikleri ile dış mekan çözümü için kolaylık sağlamaktadır. Dahili kızılötesi ile 30m’ye kadar görüş mesafesi ile kaliteli gece görüşü sağlamaktadır. Bu kamera, otomatik değişken odak (AVF) lens özelliği ile kameraya fiziksel temas edilmeden zoom/yakınlaştırma ayarı yapılmasını sağlar. Projelerde, iç mekanlar için darbeye dayanıklı koruma seviyesi yüksek olması gereken binaların girişinde, lobilerde ve giriş-çıkış kapılarında kullanabiliriz.
DINION IP 3000i IR kameralar iç ve dış mekan kullanımı için uygun varifocal lense sahip kameralardır. Kamera aynı FLEXIDOME IP 3000i IR kamera gibi IP66 ve IK10 korumasına sahip dahili kızılötesi ile 30m’ye kadar görüş mesafesi ile kaliteli gece görüşü sağlamaktadır. Bu kamera, otomatik değişken odak (AVF) lens özelliği bulunmaktadır. Kamera operatörü kolaylıkla kamera muhafazasını açmadan kameranın yakınlaştırma ayarlarını değiştirebilir.

Fabrika alanları, depo alanları, otoparklar, hastane ve otel lobisi gibi güvenlik seviyesinin üst seviyede tutulduğu video analiz ihtiyacı bulunan ve kameraya darbe gelme olasılığının yüksek olduğu iç ortamlarda, FLEXIDOME IP 3000i IR ve DINION IP 3000i IR model kameralar müşterilerin taleplerini karşılamaktadır. Ek olarak, iç ortam için çalışma makinelerin olduğu kameraların darbe alma ihtimalinin yüksek olduğu alanlar içinde bu kameralar tercih edilmektedir.

 

Pınar Hancı | [email protected]

Bina Teknolojileri hakkında daha fazla bilgi almak için şimdi Ateksis’i ziyaret edin!

 

 

Share