odulamea

EMEA’nın En Büyük İş Ortağı Ateksis!

Bosch Bina Teknolojileri tarafından ayrıcalıklı iş ortaklarına verilen Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Bölgesinin En Büyük İş Ortağı ödülünün sahibi, 5. kez Ateksis oldu.

Orta Doğu Bölgesi’nin en büyük güvenlik teknolojileri fuarı Intersec, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde gerçekleşti. Güvenlik sektöründe dünyanın önde gelen firmalarının buluştuğu fuar sırasında, Bosch Bina Teknolojileri tarafından düzenlenen ‘VIP Partner’ toplantısı 19 Ocak’ta Grand Sheraton Otel’de yapıldı.

Orta Doğu’daki bayilerin üst düzey yöneticilerine ev sahipliği yapan Bosch Bina Teknolojileri toplantısında bölgedeki ve küresel pazardaki son gelişmelerden bahsedildi. Ardından Orta Doğu Bölgesinde ürün grupları bazında satış başarısı gösteren firmalara ödülleri verildi.

Son olarak söz EMEA bölgesi satıştan sorumlu Başkan Yardımcısı Hanno Vogels’e geçti: “Kasım ayında EMEA bölgesinde 2 firmanın ciroları başa baş gidiyordu. Birisine ödül vermek diğerine haksızlık olacağına kanaat getirmiş, 2019 yılı için ödül vermemeye karar vermiştik. Ancak bu firmalardan birisi Kasım ve Aralık ayında müthiş bir depar atarak farkı açtı ve çok haklı olarak 2019 yılında EMEA Bölgesinin En Büyük İş Ortağı oldu. Kendileri Türkiye, Rusya, Azerbaycan ve Irak’ ta çok başarılı işler yapıyor, alkışlarınızla…” diyerek Ateksis’i takdim etti.

2019 yılında da geçmiş yıllardaki başarılı performansını sürdüren Ateksis; 2014, 2015, 2016 ve 2017 yıllarından sonra yeniden EMEA Bölgesinin En Büyük İş Ortağı ödülünün sahibi oldu. Bölge Direktörü Hakan Özyiğit tarafından, Ateksis İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Atila Özcan, Satış Direktörü Barış Kuş ve Proje Yönetimi & Teknik Hizmetler Direktörü Erhan Duman’ın nezdinde tüm Ateksis ailesine ‘Ultimate 1# Customer of EMEA Region’ ödülü verildi. Kendilerine bu ödülü layık gören Bosch Bina Teknolojileri’ne teşekkür eden Atila Özcan, Bosch ile uzun yıllardır sürdürülen başarılı iş ortaklığının her yıl daha da güçlenip büyüdüğünü, beşinci kez alınan ödülün ardında işini hep daha iyi ve doğru yapmaya çalışan bir ekip olduğunu belirtti. Özcan; bu başarıyı gerçekleştiren, emeği geçen özverili tüm takım arkadaşlarına ve iş ortaklarına teşekkürlerini dile getirdi.

Ateksis hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.

Share