haber

Cinegy TV Pack – Canlı Yayın, Yapım ve Dağıtım Paketi

Kim demiş tek bir donanım paketiyle televizyon yayını yapılamaz diye! Yayıncılık her zaman karmaşık ve zor mu olmalı ? Robotların kendi kendini programlayabildiği, bulunduğun her yerden işini yapabilme, uzaktan ister buluta ister şirket içi yapıya erişebilme imkanının olduğu bir gelecekte eski alışkanlıklara tutunmak ne kadar anlamlı? Cinegy minimum donanım gereksinimi, maksimum yazılım performansı ile tüm broadcast gereksinimlerini karşılayabilecek, kullanıcı dostu bir yapı sunuyor. “Studio/channel in a box” tarzı yapım ve yayıncılık paketi, mükemmel piksel kalitesi için güçlü bir entegre yayın çözümüdür. Bir televizyon kanalı için gereken her şey, bütçenize göre düşük maliyetli konfigüre edilebilir yapısıyla elinizin altında.
Cinegy TV Pack; playlist oynatma, grafik, kayıt alma , kod dönüştürme, izleme, canlı prodüksiyon ve daha fazlası için Cinegy’nin amiral gemisi sayılabilecek tüm yazılım araçlarını içinde barındırır. Hepsini aynı anda, aynı donanıma yükleyin ve çalıştırın; işte TV kanalınız hazır!
Cinegy ile altyapınız sağlam ve esnek. İster format değişikliği, ister logo değişikliği, ister kanalı baştan sona değiştirmeyi istesinler, dakikalar içinde herşeyin üstesinden gelebileceğiniz bir altyapı sunuyoruz.

Cinegy Air PRO → Profesyonel lineer play-out ve canlı yayın stüdyo işlemleri için son teknoloji yazılım. Uzaktan playlist yönetimi için gereken tüm bileşenler aynı yerde.

Cinegy Titler → Playout veya stüdyo işlemleri için şablon tabanlı canlı grafikler. Aynı anda ister basit bir logo/altyazı, ister dinamik içerikli karmaşık bir animasyon oynatma.

Cinegy Capture PRO →Tüm profesyonel yayın formatlarını destekleyen güvenilir kayıt çözümü. Kayıt devam ederken, kurgulama yada PO için erişim imkanı.

Cinegy Multiviewer → Uydu dönüşleri, kameralar, kayıt yada yayın cihazları; NDI/SRT de dahil bütün IP ve SDI kaynakların, hem izlenebileceği, hem alarm oluşturulabileceği, hem de analiz edilebileceği şimdiye kadarki en esnek çoklu görüntüleyici.

Cinegy Live PRO → SDI ve IP kaynakların birlikte kullanılabildiği yazılım tabanlı resim masası.

Cinegy Convert → Dosya tabanlı profesyonel kod dönüştürme, kayıt alma ve export işlemlerinin otomasyonu.

Full HD bir playout ve kayıt için tüm gerekenler bir Quad Core 17-6700 (veya eşdeğeri) bir işlemci, bir NVIDIA grafik kartı ve 64bit Windows işletim sistemi. Cinegy yazılım paketi tek bir lisans ile birlikte sağlanır, kullanım kolaylığı için yazılımlar farklı donanımlara yüklenemez. Çürümeye, toza ve eskimeye karşı dayanıklı yazılım tabanlı çözüm, teknolojiyle birlikte gelişen donanım seçeneklerini isteğe göre dönüştürebilme imkanı sunuyor.
“Studio/Channel in a Box” başlangıç paketi, uygun maliyetli, ihtiyaca göre ayarlanabilen donanım seçenekleri ile broadcast kalitesinde yayın dağıtımı için en uygun çözümdür. Müşteri ihtiyacına göre belirlenecek bütçe dostu donanım seçenekleri için ATEKSİS ile iletişime geçiniz .

Seda Koç | [email protected]

Share