bosch guvenlik sistemlerinden ateksise orta dogunun en iyi odulu

Bosch Güvenlik Sistemleri’nden Ateksis’e Orta Doğu’nun En İyi Ödülü

Bosch Güvenlik Sistemleri’nin 17 Ocak Pazar günü Dubai Conrad Hotel’ de gerçekleştirdiği VIP Partners gecesinde Ateksis iki ödüle birden layık görüldü.

Her yıl 17-19 Ocak tarihleri arasında düzenlenen güvenlik sistemleri fuarı İntersec Expo, bu yıl Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde gerçekleşti. Güvenlik sektöründe dünyanın önde gelen firmalarını buluşturan fuar kapsamında, Bosch Güvenlik Sistemleri tarafından düzenlenen  ‘’VIP Partner’’ toplantısı da Conrad Hotel ’de gerçekleşti. Ortadoğu’daki bayilerin üst düzey yöneticilerine ev sahipliği yapan Bosch Güvenlik Sistemleri’nin toplantısında; Ortadoğu’da ve pazardaki son gelişmelerden bahsedildi.

Bosch VIP partnerlerinin yer aldığı organizasyonda, 2015 yılında başarılı satış performansı gösteren partnerlere ödüllerinin takdim edildiği ödül törenine geçildi. Ateksis, ‘’Ortadoğu Bölgesi En İyi Satış Performansı’’ ve ‘’LEVANT ( Lübnan-Suriye-Irak) Bölgesi Yangın Alarm Sistemleri En İyi Satış Performansı’’ kategorilerinde iki ayrı ödüle layık görüldü.

Ateksis Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Atila Özcan, Bosch Güvenlik Sistemleri tarafından her yıl en yüksek satış performansı ödülüne layık görüldüklerini ve bunun haklı gururunu taşıdıklarını ifade etti. Yurtiçi ve yurtdışındaki projelerin 2016 yılında da aynı hızla devam edeceğini vurguladı.

Share