boschtn Ateksise ödül 784x523 1

Bosch Güvenlik Sistemleri’nden Ateksis’e dört ayrı ödül

Bosch Güvenlik Sistemleri tarafından gerçekleştirilen 5. Güçlü İş Ortakları buluşmasında Ateksis, En İyi Toplam Satış Performansı da dahil dört ödülün sahibi oldu.

Bosch Güvenlik Sistemleri tarafın­dan Polat Renaissance Bosphorus Hotel’de, bu yıl beşincisi gerçek­leşen İş ortakları toplantısında Türkiye, Türkmenistan ve Azer­baycan iş ortakları bir araya geldi. Bosch Güvenlik Sistemleri Ülke Direktörü İlke Frenkel ’in iş ortak­larıyla 2015 yılında gerçekleşti­rilen projeler ve Bosch Güvenlik Sistemleri’ nin gelecek hedeflerini de içeren başarılı sunumu dikkat çekti. Ayrıca 2016 yılında pazara yeni sunulacak ürünler ve güvenlik sistemleri stratejileri hakkında da bilgiler verildi. EMEA Bölgesi Başkan Yardımcısı Bay Hanno Vo­gels de Nesnelerin Interneti (IoT), Akıllı Ev, Akıllı Şehir ve Sürücüsüz Araç gibi teknolojik gelişmelerde Bosch’ un öncü rolünden bahsetti.

Etkinliğin sonunda gala yemeğinin gerçekleşmesiyle ödül törenine geçildi. 2015 yılında gösterilen satış performanslarına göre iş ortakları ödüllendirildi. Ateksis; Yangın Algılama, Video Gözetim, Genel Seslendirme ve Acil Anons sistemlerinde en iyi satış per­formansı alanlarında ödüle layık görüldü. Ayrıca Güvenlik Sistemle­ri En İyi Toplam Satış Performansı ödülünün de sahibi olan Ateksis, bu ödülle beraber 4 ayrı kategori­de ödül alarak, büyük bir başarıya imza attı. Gösterdikleri perfor­manstan dolayı plaket takdim edilen Ateksis Genel Koordinatörü Atila Özcan; Bosch ile uzun yıllar sürdürülen başarılı iş ortaklığı­nın her yıl daha da güçlendiğini, Ateksis olarak her sene olumlu sonuç almalarından duydukları memnuniyeti ve bu başarıda kat­kısı olan tüm takım arkadaşlarına, iş ortaklarına ve tedarikçilerine teşekkürlerini dile getirdiler.

Share