sayfa 25 için 784x523 1

Bosch Güvenlik Sistemleri’nden Ateksis’e 4 ayrı ödül!

  • Bosch Güvenlik Sistemleri tarafından gerçekleştirilen 8. İş Ortakları buluşmasında Ateksis; Yangın Algılama Sistemleri, Video Sistemleri, Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemleri ve En İyi Sistem Entegratörü Satış Performansı ödüllerine layık görülerek adını ‘en iyiler’ listesinde korumaya devam etti.

 Bosch Güvenlik Sistemleri tarafından 25 Nisan 2019 tarihinde Feriye Sarayı’nda, bu yıl sekizincisi gerçekleşen İş ortakları toplantısında Türkiye, Türkmenistan ve Azerbaycan iş ortakları bir araya geldi. Bosch Türkiye Ticari Başkan Yardımcısı Asuman Büyükyıldırım ve Bosch Bina Teknolojileri EMEA Bölgesi Satış Yöneticileri Koen Rommel, Hanno Vogels ve Rolf Didion’ın katılımıyla gerçekleşen törende, en başarılı performansı gösteren Bosch Güvenlik Sistemleri iş ortakları ödüle layık görüldü.

Bosch’un geleceğimizi şekillendiren trendleri hakkında açıklamalar yapan Asuman Büyükyıldırım, Bosch Türkiye ve Orta Doğu’nun büyüyen pazardaki konumu hakkında bilgi verdi. Bosch Bina Teknolojileri EMEA Bölgesi Kıdemli Satış Başkan Yardımcısı Koen Rommel’in, EMEA bölgesiyle ilgili genel değerlendirme ve partnerlik üzerine yaptığı sunumundan sonra, Bosch Bina Teknolojileri EMEA Bölgesi Satış Başkan Yardımcısı Hanno Vogels ile Bosch Bina Teknolojileri EMEA Bölgesi Satış Direktörü Rolf Didion, Bosch Bina Teknolojileri’nin uçtan uca çözümleri ve referans projeleri hakkında bilgiler verdiler.

Bosch Bina Teknolojileri Güvenlik İş Kolu Ürün Pazarlama Yöneticisi Dmitry Rybakov ile Bosch Güvenlik Sistemleri’nin iş kollarından sorumlu ürün pazarlama yöneticileri olan Sinem Özdemir, Onur Sönmez ve Fatih Şekeroğlu’nun katılımlarıyla gerçekleşen oturumda yeni teknoloji ve ürünler konuşuldu. Katılımcılar bu oturumun sonunda yapılan yarışma ile keyifli vakit geçirdiler.

Etkinliğin sonunda gala yemeğinin gerçekleşmesiyle ödül törenine geçildi. 2018 yılında gösterilen satış performanslarına göre iş ortakları ödüllendirildi. Ateksis; Yangın Algılama, Video Gözetim, Genel Seslendirme ve Acil Anons sistemlerinde en iyi satış performansı alanlarında ödüle layık görüldü.    Ayrıca Güvenlik Sistemleri En İyi Sistem Entegratörü Satış Performansı ödülünün de sahibi olan Ateksis, bu ödülle beraber 4 ayrı kategoride ödül alarak, büyük bir başarıya imza attı. Gösterdikleri performanstan dolayı plaketleri takdim edilen Ateksis ekibi İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Atila Özcan; bu başarıda katkısı olan tüm takım arkadaşları, müşterileri ve iş ortakları adına bu ödülleri aldıklarını belirtti ve hepsine ayrı ayrı teşekkürlerini dile getirdi.

Share