0K4A9871blk ATEKSIS

Bosch Güvenlik Sistemleri “En Çok Büyüyen Bayi” ödülü Ateksis’in!

  • Bosch Güvenlik Sistemleri tarafından 10 Şubat’ta Amsterdam ISE Fuarında gerçekleşen VIP Partners toplantısında, Ateksis, 2016 yılının ‘En Çok Büyüyen Bayi’ ödülüne layık görüldü.

7-10 Şubat tarihleri arasında Hollanda’nın Amsterdam şehrinde düzenlenen ISE 2017 Fuarı bu sene de Dünyanın en önemli profesyonel ses, ışık ve video entegratörlerini bir araya getirdi.

Çeşitli ülkelerden sistem entegratörlerinin ziyaret ettiği fuar, 1.200 katılımcısı ile tarihinin en büyük ve en başarılı ISE organizasyonu olduğunu kanıtlar nitelikteydi.

Bosch’ un ISE Fuarı kapsamında gerçekleştirdiği VIP Partners toplantısında, 2016 yılında başarılı performans gösteren iş ortaklarına ödüllerinin takdim edileceği törene geçildi.

2014 yılından bugüne; Bosch Güvenlik Sistemleri tarafından Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) bölgesinde en büyük iş ortağı seçilen Ateksis, 2016 yılında ayrıca Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemleri alanında EMEA Bölgesinde ’’En Çok Büyüyen Bayi’’ ödülünün de sahibi oldu.

Söz konusu ödül Ateksis Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kış’a, Bosch Güvenlik Sistemleri EMEA Bölgesi Başkan Yardımcısı Koen Rommel tarafından takdim edildi.

Bosch Güvenlik Sistemleri’ ne teşekkür eden Kış; bu başarıyı gerçekleştiren ve emeği geçen tüm takım arkadaşlarına ayrıca teşekkürlerini dile getirdi.

Share