bakim hizmet2

Bırakın Güvenlik Teknolojilerinde Bakım Hizmetlerini Ateksis Sizin Adınıza Üstlensin!

Sektöre ve ihtiyaca özel tasarladığı çözümlerle öne çıkan teknolojik çözüm entegratörü Ateksis, güvenlik teknolojilerine ilişkin tüm ihtiyaçlarda Bosch güvenlik sistemleri ile ürün tedariğinden kuruluma, 7/24 servisten bakım ihtiyaçlarını karşılayan çözümler sunuyor.

Tek muhattap
Sunduğumuz bina teknolojileri çözümleri yangın algılama sistemleri, kapalı devre kamera sistemi, geçiş kontrol sistemleri, acil anons sistemleri gibi pek çok çözüm kategorisiden oluşuyor. Bu ihtiyaçların temininde farklı tedarikçilerin tercih edilmesi işletme ve yönetim zorluğunu beraberinde getiriyor. Yönetilen hizmetler ile hem mevcut kurulu olan sistemler hem de ihtiyaç duyulan yeni teknolojik ihtiyaçlar tek bir sözleşme ile yönetiliyor. Bu noktada tek muhattap ile çözüm arayışında bulunmak kurum için de avantajlı hale geliyor.

İşinde uzman bir ekiple çalışmanın kolaylığı
Kurulum hizmeti kadar bakım hizmetleri de kalifiye bir ekip gerektiriyor. Bu noktada kuruma en faydalı olacak şekilde bakım sözleşmeleri tanımlanıyor ve sözleşme sonrası bu uzman ekip sizin için sürekli 7/24 ulaşılabilir hale geliyor. Bu sayede, kurumlar da kendi bünyelerinde ek insan kaynağına gerek duymadan, güvenlikte doğru bilgi birikimine ve yetkin insan kaynağına ulaşmış oluyor. Yetkin ekip sayesinde kullanılan teknolojinin tüm özellikleri maksimum performans ile kullanılabiliyor.

Her yıl yenilenen, teknolojiye ayak uyduran sistem
Yapılan ve yenilenen bakım anlaşmalarında kurumlara her sözleşme sonrası eğitim ve bilgilendirmeler yapılarak son teknolojiyi kullanma fırsatları sunuluyor. İhtiyacın farklılaşması ya da büyümesi durumunda sunulan çözüm farklılaştırılabiliyor.
Ayrıca sözleşme süresince, Ateksis satış sonrası ekibi kurum ile mevcut sistemin performansını değerlendirilip, iyileştirici aksiyonları raporluyor. Kurulan sistem sürekli iyileştirme hedefi ile geliştiriliyor.

Share