ateksisodulbosch

Ateksis’e 4 ayrı ödül

Bosch Güvenlik Sistemleri, 8 Mayıs 2015 tarihinde Kemer Golf&Country Club’da düzenlediği Güçlü Ortaklar etkinliğinde başarılı iş ortakları ödüllendirildi.Etkinlite 4 kategoride ödül alan Ateksis rakiplerini geride bıraktı.

Bosch Güvenlik Sistemleri,8 Mayıs 2015 tarihinde Kemer Golf &Country Club’da düzenlediği Güçlü Ortaklar etkinliğinde iş ortakları ile bir araya geldi. 2014 yılı finansal verileri ile 2015 strateji ve hedeşerinin paylaşıldığı etkinlikte Bosch Güvenlik Sistemleri’nin organizasyonel yapısındaki değişiklikler ve yeni süreçler ele alındı. Etkinlikte, 2015 yılı içinde pazara sunulacak yeni ürünler ve güvenlik sistemleri stratejisine yön veren dinamikler hakkında bilgi verilirken, 2014 yılının en başarılı iş ortakları da ödüllendirildi. ‘Güçlü ortaklar’ etkinliği Bosch Güvenlik Sistemleri Ülke Müdürü Gürani KILIÇ’ın sunumuyla başladı. KILIÇ; “Güçlü iş ortaklarımızın desteği, sunduğumuz eksiksiz ürün gamı ve yüksek müşteri memnuniyeti, kalite ve sorumluluk gibi değerlerimizle 2015 yılında da başarılı olacağımıza eminim”dedi.Bu sene 4.sünü düzenlenen törende Ateksis 4 kategoride rakiplerini geride bıraktı.

Ateksis Ödülleri Topladı

Törende 4 kategoride ödül alan Ateksis ilgi odağı oldu.Ateksis;
-Kartlı geçiş ve kontrol sistemleri
-Yangın algılama sistemleri
-Genel seslendirme ve acil anons sistemleri
-En Yüksek Satış Performansı ödüllerine layık görüldü
Törende ayrıca 2014 yılında göstermiş oldukları performanstan dolayı Türkiye, Türkmenistan ve Azerbaycan’daki tüm iş ortaklarına teşekkür plaketi sunuldu.

Share