Canon EF 70 200mm f 2.8 L IS II USM Lens

Yeni Canon 70-200mm Telefoto Zoom Lensi

  • Küçük boyutlu ve hafif 4K lens Compact Servo 70-200mm telefoto zoom lensi, çok yönlülük ve portatiflik talep eden kullanıcılara yönelik. Klasik Canon EF lensleri ile CN-E sinema lensleri arasında bir köprü olan Compact-Servo 70-200mm, Canon EF lenslerin hafifliğinde ve küçüklüğünde sinema optiğinin kontrol ve kalitesini isteyen belgesel ve film kameramanları için ideal.

    Yeni bir Canon lens serisinin ikinci ürünü olan Compact-Servo 70-200mm telefoto zoom lensi, standart bir özellik olarak servo sürücü birimi içeren, sinema tarzı bir lens. Lenste resim sabitleme, otomatik odak, otomatik iris gibi sinema lenslerinde yaygın rastlanmayıp EF lenslerde popüler olan üç özellik var. Lensin yüksek resim kalitesi 4K görüntü yapımlarını destekliyor ve el, omuz ve tripod ile çekimler yapılabiliyor.

    4K Compact-Servo 70-200mm telefoto zoom lensin otomatik odak ve optik resim sabitleme özellikleri, film yapımcılarına istedikleri çekimleri yapabilmeleri için yüksek çözünürlük sağlıyor. EF-mount Super 35mm geniş formatlı kameralarla uyumlu lens, tüm odak aralığında T4.4 parlaklığı koruyor. Lens Canon EF 1.4x III (98-280mm odak aralığı) ve EF 2x III (140-400mm odak aralığı) harici genişleticilerle de uyumlu çalışarak gereken çekimlerde lensin odak aralığını genişletebiliyor.

    Compact-Servo 70-200mm telefoto zoom lensin dokuz yapraklı iris açıklık diyaframı, odak dışı alanlarda istenen bulanıklıkla (bokeh) çekimlere gerçek sanatsal ve güzel bir görünüm ve his katıyor.

    Servo Drive Unit servo ve manuel modlar arasında kesintisiz geçiş sağlayarak kameramanlara motorlu odak, zoom ve iris ayarlarının motorlu denetimini sunuyor. Servo Drive Unit Canon ZSD-300D zoom denetleyici ve FPD-400D odak denetleyici gibi yayın tarzı endüstri standardındaki lens denetleyicilerle uyumlu. Canon Compact-Servo 18-80mm zoom lensiyle olduğu gibi, ZSG-C10 aksesuar tutma yeri yeni Compact-Servo 70-200mm telefoto zoom lensi ile de uyumlu olarak ENG ve hareket halinde çekimleri daha da kolaylaştırıyor. Tutma yeri lense 20 bacaklı kablo ile bağlanarak, çeşitli lens işlevlerinin tutma yerinden denetlenmesini sağ- lıyor. Lens ve tutma yeri EOS C100 Mark II, EOS C300 Mark II ve EOS C700 sinema kameralarıyla kullanıldığında, zoom ve iris de kameranın tutma yerinden ayarlanabiliyor.

Share