jhg

Ultra gerçekçi görüntü

İnç başına 300 piksel yoğunluğuyla insan görüşünün sınırlarına yaklaşan ürünün sunacağı ultra gerçekçi görüntü; ışıkta önceden mümkün olmadığı kadar ince değişikliklerin reprodüksiyonunu mümkün kılacak.

Geliştirilme aşamasındaki UHD 8K referans ekranı yüksek parlaklık, kontrast ve geniş renk gamı sunacak. İnç başına 300 piksel yoğunluğuyla insan görüşünün sınırlarına yaklaşan ürünün sunacağı ultra gerçekçi görüntü; ışıkta önceden mümkün olmadığı kadar ince değişikliklerin reprodüksiyonunu mümkün kılacak. Cinema EOS System 8K kamera ile birlikte kullanıldığında; ekran çok etkileyici bir görsel anlatım sunacak.

Canon EOS C300 Mark II için opsiyon

Canon’un EOS C300 Mark II kamerası için sunduğu yeni bir lens yuvası opsiyonu, 4K Digital Cinema kameranın orijinal EF yuvasını sinema Lock’lü EF veya PL yuva olarak veya tam tersi değiştirme yeteneği kazandırıyor. Opsiyon Fransa, Almanya, İtalya, İsveç ve Birleşik Krallık’taki RCC merkezlerinden önümüzdeki aydan itibaren alınabilecek. Ayrıca Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da C300 Mark II’nin PL yuvalı bir modeli 2016 başından itibaren piyasada olacak. Artık müşteriler kamerayı EF veya PL yuvalı olarak satın alma seçeneklerine sahip olacaklar.

Canon Cinema EOS System 8K Kamera Canon Inc 8K kamera sisteminde ilerlemeler üzerinde çalışırken sadece 8K içerik giriş ve çıkışını değil; çevrim ve kırpma gibi 8K ve 4K işlemlerini de kolaylaştırarak yapım iş akışlarını geliştirmeyi hedefliyor. Geliştirilmekte olan Cinema EOS System 8K kameradaki Canon Super 35mm eşdeğeri CMOS sensör; saniyede 60 kare hızda bile 13 dinamik aralık adımı ve zengin renk gamıyla yüksek çözünürlüklü 8192×4320 piksel görüntüleme performansını mümkün kılacak. Gövde boyutu taşınabilirliği kolaylaştıracak ve EF yuva Canon’un değiştirilebilen EF lensleriyle uyum sağlayacak.

Canon EF35mm f/1.4L II USM lens Yeni geniş açılı L serisi lens, dünyayı doğal bir açıdan yakalamak isteyen profesyonel fotoğ- rafçılar için tasarlandı. İlk olarak bu lenste kullanılan Canon BR (Blue Spectrum Refractive) optiği, haber, spor, düğün gibi çok çe- şitli sahnelerde etkileyici görüntü kalitesi veriyor. Yeni BR optik teknolojisi bir alaşımın içerisine bütünleştirilmiş optik malzeme sayesinde renk sapmalarını büyük ölçüde azaltıyor ve daha keskin hatlı görüntüler üretiyor. SWC kaplama lensin daha iyi kontrast vermesini; parlama ve gölgelenmelerin azalmasını sağlıyor.

 

 

Share