SonyPro PXW X180 Schnitt 750

Sony PXW-X180 XDCAM KAMERA

HD 422 50 Mb/sn, yayın uygulamaları ve profesyonel
uygulamalara bütçe tasarrufu ve iş akışı esnekliği sağlar.

Sony PXW-X180, 25x yakınlaştırma lensi, kablosuz çalışma ve XAVC kayıt özelliklerine sahip, üç 1/3 inç tipi Exmor CMOS Full HD sensörlü bir XDCAM kamera. Full HD XAVC Intra ve XAVC uzun GOP kayıtlar ve MPEG HD 422 50 Mb/sn, yayın uygulamaları ve profesyonel uygulamalara bütçe tasarrufu ve iş akışı esnekliği sağlar. PXW-X180 üç 1/3 inç tipi Exmor CMOS sensörlü kamera, Full GOP’un yanı sıra MPEG HD 422 50 Mb/sn, MPEG HD 420 35 Mb/sn, AVCHD ve DV kayıt yapar. Eğitim/videografiden haber ve yayın prodüksiyonuna kadar birçok uygulama için idealdir. HVR-Z7 ve HXR-NX5’in halefi olan PXW-X180; çift SxS bellek kartı yuvası, SD karta proxy kayıt, 26 mm geniş açılı G serisi sabit 25X HD yakınlaştırma lensi ve dört geleneksel değişen ışık koşullarında daha fazla kontrol sağlayan doğrusal değişken düğme kadranı sağlayan değişken ND filtresi gibi çekici özelliklere sahiptir. Video kamera ayrıca kablosuz işlevlere ve NFC (Yakın alan iletişimi) özelliklerine de sahiptir. Çok çeşitli çekim koşulları için üç 1/3 inç tipi Exmor CMOS Full HD sensör PXW-X180 yüksek çözünürlüğe, yüksek hassasiyete, düşük parazite ve geniş dinamik aralığa ulaşmak için üç 1/3 inç tipi Full-HD Exmor CMOS sensöre
sahiptir. Son noktalı üç bağımsız halkaya ve yüksek odak uzaklığına sahip 25x profesyonel HD yakınlaştırma lensi.

PXW-X180 SD karta proxy video H.264 kaydı yapabilir. Daha esnek bir iş akışı için proxy videonun çözünürlüğü ve bit hızı değiştirilebilir.

PXW-X180, 26 mm geniş açılı G serisi sabit 25x yakınlaştırma lensiyle donatılmıştır. Hızlı elektrikli yakınlaştırma işlevi sayesinde geniş açıdan tele açıya hızla geçiş yapılabilir. Yüksek kaliteli XAVC Intra ve XAVC Long GOP kayıtlar PXW-X180; dünya genelindeki büyük yayıncılar tarafından kabul edilen MXF (Malzeme değişim formatı) formatında MPEG HD 422 50 Mb/sn’nin yanı sıra XAVC Intra ve XAVC Long GOP kodeklerini de destekler. XAVC teknolojisi, olağanüstü performans sıkıştırma teknolojisi sağlayan H.264 standardını temel alır. XAVC Intra (kare) sıkıştırma, her kareyi diğer karelerden bağımsız şekilde kodlayarak kayıpsız, daha iyi görüntü kalitesi sağlar. Daha fazla esneklik için değiştirilebilir kayıt Kamera XAVC HD, MPEG HD 422 50 Mb/sn ve MPEG HD 420 35 Mb/sn kayıt yapmanın yanı sıra MXF dosya formatında 25 Mb/sn’de DVCAM ve MTS dosya formatında AVCHD desteği sunar. Bu özelliğiyle NXCA kameralarla uyumludur. MPEG HD 422, yüksek kaliteli görüntü ve renk anahtarı için ideal olan daha ayrıntılı renk üretimi sunar. Wi-Fi/NFC (Yakın alan iletişimi) ve Content Browser Mobile PXW-X180, birlikte verilen IFU-WLM3 dongle takıldığında Wi-Fi bağlantı aracılığıyla akıllı telefondan veya tablet bilgisayardan (iOS 4.3 – 7.0 veya Android 2.3- 4.3) kontrol edilebilir. SD karta proxy kayıt PXW-X180 SD karta proxy video H.264 kaydı yapabilir. Daha esnek bir iş akışı için proxy videonun çözünürlüğü ve bit hızı değiştirilebilir. Yayın sistemleriyle daha iyi uyumluluk için proxy dosyalar MP4 formatında kaydedilir. Çift SxS ortam yuvası, “Simul“ veya “Relay” kayıt ve bağımsız kayıt kontrolü PXW-X180, iki SxS bellek kartı yuvasıyla donatılmıştır. Kamera SxS PRO+ ve SxS-1 bellek kartlarıyla uyumludur. Ayrıca XQD, SDXC ve SDHC kartlar da uygun kart adaptörüyle birlikte kullanılabilir. İki ortam yuvası ya “Simul” veya “Relay” modunda kayıt yapabilir. Değişken çift ND filtresi kontrol mekanizması PXW-X180’de bulunan değişken ND filtresi işlevi, dört geleneksel mekanik ND filtre konumu veya doğrusal kontrol kadranı arasından seçim yapma imkanı sunar. XLR kablosu kullanmadan esnek bağlantı için çoklu arabirim yuvası (MI yuvası) PXW-X180; mekanik bağlantı yerinde kameranın takılı aksesuarla iletişim kurmasını sağlayan bir elektrikli arabirim bulunan çoklu arabirim yuvası (MI Yuvası) ile donatılmıştır. OLED teknolojili vizör Çok çeşitli bağlantı seçenekler Kamera 3G HD-SDI, HDMI, USB, kompozit çıkış, zaman kodu girişi/çıkışı ve genlock girişi gibi yayın iş akışına uygun birçok bağlantı seçeneği sunar. Uzaktan lens kontrolü (LANC) GPS işlevselliği PXW-X180 GPS cihazıyla donatılmıştır. GPS verileri otomatik olarak iki dosya konumuna kaydedilir.

Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir