picture S360 heroshot with Logo

SkyPanel ailesinden farklı uygulamalar için farklı boyutlar

Yeni ARRI SkyPanel, son derece esnek bir LED ışıktır.  Kompakt olma özelliğiyle eşsiz bir güç ve kalite sunar. Farklı uygulama alanlarında farklı aydınlatma ihtiyaçları gerektiği için SkyPanel bir dizi armatür olarak tasarlanmıştır. SkyPanel modellerinden S60 orta sınıf modeldir. S30 ise daha küçük, daha taşınabilir versiyonudur. Kolayca ayarlayabilirsiniz ve istediğiniz rengi saniyeler içinde alabilirsiniz.

SkyPanel ‘C’ (Color) sürümleri, tüm aralıkta mükemmel renk sunumuyla, korelasyonlu renk sıcaklığını 2,800 K ve 10,000 K arasında herhangi bir yere ayarlayabilme özelliğine sahiptir. Artı ve eksi yeşil düzeltme, basit bir şekilde elde edilebilir ve CCT kontrolüne ek olarak, canlı renk seçimi ve doygunluk ayarı da mümkündür.

Her bir LED ışık motoru, birimden üniteye, seriden seriye tutarlılık ve doğru renk sıcaklıklarını sağlamak için bilgisayarla kalibre edilir. SkyPanel serisi, L Serisi, ARRI’nin LED Fresnel hattı ile mükemmel bir uyum içindedir.

Piyasadaki en parlak yumuşak ışıklardan biri

 2 kW tungsten yumuşak ışıktan veya 6 kW tungsten alan ışığından daha parlak olan SkyPanel S60, çoğu uygulama için fazlasıyla yeterli ışığa sahiptir. Bazı durumlarda, aydınlatma gücü, doğal güneş ışığı ile bile rekabet edebilir; Aynı zamanda daha düşük ışık seviyelerinde güzel performans gösterebilir.

Yumuşak ışık yayma kalitesi

 Difüzyon panelleri ışığın, nesnelerin etrafına sarılmasına, keskin gölgeleri ortadan kaldırmasına ve mükemmel bir güzellik oluşturmasına olanak tanır. Işın alanı hem renk hem de yoğunluk bakımından homojendir.

 

Tanıdık ama devrimci ve kullanımı kolay

 SkyPanel kullanıcı arayüzü, kullanımı inanılmaz derecede kolay olacak şekilde tasarlanmıştır. Aynı zamanda kullanıcı için aynı anda geniş bir kontrol yelpazesi sunar. Üç basit düğme ile renk sıcaklığı, yeşil / kırmızı nokta, yoğunluk, renk tonu ve doygunluk anında ayarlanabilir. Arayüzünü daha önce hiç kullanmamış olan insanlar, arayüzü etkili ve sezgisel buluyorlar. Yerleşik kontrollere ek olarak, tüm fonksiyonları DMX veya LAN üzerinden uzaktan ayarlanabilir şekilde tasarlanmıştır.

Büyük diyafram özelliği

 Dağınık bir ışık kaynağına sahip olmak, gerçek bir yumuşak ışık elde etmek için yeterli değildir. SkyPanel, güç olarak en büyük ışık diyaframlarından birine sahiptir. Bu diyafram, ışığın yumuşak olmasına ve kaynağın bir öznenin etrafına sarılmasına önemli ölçüde katkıda bulunur. Yumuşak ışık diyaframına gelince, daha büyük genellikle daha iyidir.

Share