b1101076 arrowx 7 lh f 3

Miller Kamera Kafaları ve Pedestalları

  • Miller, arrowX serisi hidrolik kamera kafalarını ve Combo Live Pedestal serisini sunuyor. Her arrowX kamera kafasındaki yeni dengeleme tasarımı CB PLUS, klasik dengelemeyi ileri götürerek, aynen tekrarlanabilen, hassas ve hızlı kurulum sağlıyor. Yeni Combo Live Pedestal serisi ise kullanıcılara tam sabitleme için güçlü bir tasarım, canlı stüdyo uygulamaları için ideal, güvenilir ve kullanımı kolay özelikler sunuyor.

Miller, arrowX serisi hidrolik kamera kafalarını ve Combo Live Pedestal serisini sunuyor. Her arrowX kamera kafasındaki yeni dengeleme tasarımı CB PLUS, klasik dengelemeyi ileri götürerek, aynen tekrarlanabilen, hassas ve hızlı kurulum sağlıyor. CB PLUS’taki sekiz adet geniş dengeleme adımı, kullanıcının gereken konuma hızla ulaşmasını sağlıyor. CB PLUS anahtarı bir yarım adım ekleyerek dengenin ince ayarlanmasını gerçekleştiriyor. Bu yeni özellik arrowX serisini ENG, EFP, stüdyo, sahada OB gibi sık ve hızlı yeniden kurulumlar gereken her türlü kullanım için ideal hale getiriyor.

CB PLUS’a ek olarak arrowX serisinde kafanın kızak gibi düz tabanlı yüzeylere kolayca monte edilebilmesi için, kelepçe cıvatası çıkarılabiliyor. Tripoda daha güçlü sabitleme gerekirse, bir Mitchell Base adaptörü takılabiliyor. Her arrowFX modelde bulunan 120mm kaya seyahat plakası, değişen kamera yüklerinin hızla yeniden dengelenmesi için. Küre donanımıyla desteklenen hassas ve kesin pan, tilt hareketleri, pürüzsüz hareket başlangıcı ve yumuşak hareket sonu sağlıyor.

Hassas, gezer pan-tilt pergel ayak kilitleri, kilidi açıp kapatırken sıçramayı engelliyor. arrowFX 3 1 – 19 kg yük kapasitesi, 16 dengeleme konumu, 5+0 pan ve tilt sürükleme konumu sunuyor. ENG, belgesel ve EFP uygulamalarında kullanılan hafif kameralar için tasarlandı. arrowFX 5 2 – 21 kg arasında geniş yük aralığı, 16 dengeleme konumu ve 7+0 pan ve tilt sürükleme konumu sağlıyor. Belgeseller, dizi ve televizyon reklamları gibi daha büyük ENG ve EFP uygulamaları için üretildi. 6 25 kg yük kapasiteli arrowFX 7, yine 16 dengeleme konumu ve 7+0 pan ve tilt sürükleme konumu sağlıyor ama stüdyo içi ve OB uygulamaları gibi daha ağır donatılar için tasarlandı.

Yeni Combo Live Pedestal serisi kullanıcılara tam sabitleme için güçlü bir tasarım, canlı stüdyo uygulamaları için ideal, güvenilir ve kullanımı kolay özelikler sunuyor. Sütun ve dolly için bir taşıma tutuş yeri içeren bu küçük ve portatif pedestal serisi, sütun gerilim kontrolü ve güvenlik kilidiyle kolay kurulum sağlıyor. Hava ayarlı sütun sistemi, hızlı yük dengeleme sağlıyor. Combo Live Pedestal serisinde 450mm vuruşlu çekim sütununda son derece pürüzsüz düşük gürültü, bağımsız bir dolly tekerleği mil fren sistemi, doğrusal veya döner dolly hareketi için çoklu tekerlek konumları, hızlı dönüş hareketi için 125mm çift küreli dişli tekerlekleri, ayarlanabilir örümcek kol desteklerine sahip merkezi bir kilitleme sütunu var. Serinin direksiyon tekerlek çapı 294mm ve 400mm; dolly hareket genişliği 964mm. Güçlü, ayarlanabilen kablo koruyucular ve basınç göstergeli bir portatif el pompası yer alıyor. Pedestallar Miller’in mevcut bir çok kamera kafası ile birlikte alınabilecek.

Share