İş akışınızı kolaylaştırmak için 10 neden!

Rakiplerinizden sonra yayına geçmenin veya çevrimiçi olmanın pek bir avantajı yoktur. Harika görüntülerle ilk olmak; Sony’nin kablosuz çözümleri sayesinde hiç olmadığı kadar kolaydır. Wi-Fi® veya 4G ağları üzerinden canlı akış ve yüksek hızlı dosya aktarımları desteğiyle zamandan ve paradan tasarruf edin.

  1. Yayın yapan ilk kişi siz olun

İstasyonda canlı oynatma için video kameradan doğrudan HDgörüntü akışı gerçekleştirin. Yalnızca bir kablosuz adaptör ekleyin ve akışa başlayın veya en yeni kablosuz özellikli XDCAM video kameralarımızdan birini de seçebilirsiniz. Stüdyoda PWS-100RX1 Ağ Alıcı İstasyonu, aynı anda birden çok kameradan gelen canlı akışları alabilir ve seçebilir.

  1. Çevrimiçi yayın yapan ilk siz olun

İnternet katkısı; genellikle ayrı bir ekiple ayrı bir iş akışı gerektirir. Ancak XDCAM ile kablosuz çalışmak, çekimlere hızla erişmesi gereken çevrimiçi veya diğer tüm departmanlar için katkı akışlarını altyapınıza uygun şekilde birleştirmenizi veya ayırmanızı sağlar.

  1. Seyirci kitlenizi artırın

Seyirci kitlesi; haberleri haberin ilk sunulduğu yerden alır. Eksiksiz kablosuz çözümleri ailemizle en yüksek kalitedeki görüntüleri stüdyoya daha hızlı ve daha kolay şekilde ulaştırın. Yayın kalitesinde çekimleri merkeze dosya olarak gönderin veya Wi-Fi® ya da 4G ağları üzerinden akış gerçekleştirerek rakiplerinizin önüne geçin ve izleyici kitlenizin büyümesine şahit olun.

  1. Sadece kaydedin ve paylaşın

Kablosuz çözümlerimiz; canlı bir olayın içinde olmasanız bile kayıtlı içerik paylaşmak için mükemmel seçimdir. Düşük çözünürlüklü proxy’ler veya tam çözünürlüklü dosyaları her yerden düzenleyebilmek için bulut ortamına yükleyin. Doğrudan merkezdeki sunucunuza yükleyip mevcut iş akışlarıyla doğrudan entegrasyon da sağlayabilirsiniz. Ardından, stüdyoya ister fiziksel olarak getirilmiş ister kablosuz olarak iletilmiş olsun, yüksek çözünürlüklü kaynak dosyalarınızla sorunsuzca yeniden bağlantı kurabilirsiniz.

  1. Basit ve sezgisel

Kim vakit kısıtlıyken daha fazla uğraş ister? Kablosuz iş akışımız, ENG ekiplerinin ve serbest çalışanların hayatını kolaylaştırıyor. Çalışma yönteminizi değiştirmeden hemen bugün kablosuz olarak katkıda bulunmaya başlayabilirsiniz.

  1. Düzenlemenize odaklanmaya devam edin

Sahadan kablosuz olarak Proxy almak, düzenleme aşamasında size daha fazla zaman bırakarak günümüzün hızlı yayıncılık iş akışının tepesinde yer almanızı sağlar.

  1. Her koşulda en iyi görüntüler

Yoğun kablosuz ağlar, görüntü kalitesi açısından sorun yaratabilir. PWS-100RX1 Ağ Alıcı İstasyonu’nda benzersiz QoS (Hizmet Kalitesi) teknolojisi bulunmaktadır. Bu teknoloji sayesinde hikâyeniz her zaman kare düşüşleri veya ses bozulmaları olmadan yalnızca tek bir bağlantı üzerinden geçer.

  1. Zamandan tasarruf ederseniz paradan da tasarruf edersiniz

Sony ile kablosuz olarak çalışmak son derece hızlı, verimli ve esnektir. Üstelik bu avantaja bu kadar çok yönlü olmayan çözümlere kıyasla daha uygun bir maliyetle sahip olabileceğinizi de göreceksiniz. Neden daha azı için daha fazla ödeyesiniz?

  1. Uyarlanabilir seçim

Kompakt CBK-WA100/ CBK-WA101 adaptörlerimiz, Sony video kameraları ve birimlerine kablosuz işlem özelliği ekliyor. Sahadan Wi- Fi®/3G/4G/LTE ile proxy’ler ve yüksek çözünürlüklü dosyalar aktarın. Ayrıca akıllı telefon veya tablet kullanarak içeriklere göz atabilir, aktarımları yönetebilir, meta verileri kontrol edebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

  1. Esnek üçüncü taraf entegrasyon

Kablosuz çözümlerimizi diğer satıcılara ait video kameralar ve prodüksiyon sistemleriyle entegre etmenin birçok yolu var. Hangi araçları kullanıyor olursanız olun, güvenilir ve yüksek hızlı kablosuz çalışma yönteminden faydalanabilirsiniz.

Share