gaffgun

Harici kablolama hiç bu kadar kolay olmamıştı

Gaffgun; kabloların pratik bir şekilde düzenlenmesini ve bu esnada düzenlenmiş kabloların zemine bantlanmasını sağlıyor. Zamandan tasarruf etmenizi sağlayan Gaffgun çalışanların dakikalarca eğilerek uğraşılarına da son vererek sağlık sorunlarının önüne geçiyor.

Amerika’da tasarlanan ve patenti alınmış bir ürün olan Gaffgun; harici kablo çekilmesi gereken yerlerde kolay olmayan ve estetik açıdan dağınık kablo görüntüsü oluşturmamak adına, kabloların pratik bir şekilde düzenlenmesini ve bu esnada düzenlenmiş kabloların zemine bantlanmasını sağlayan bir üründür. Harici kablo çekilmesi sırasında çalışanların dakikalarca eğilerek uğraşılarına son veren bu pratik ürün, üç önemli sebepten dolayı tasarlandı. Zemine harici kablo çekilmesi sırasında; Kabloların düzenlenmesi ve bantlanmasında pratik ve hızlı kullanım sebebiyle zamandan tasarruf etmek Kabloların düzenlenmesi ve bantlanmasında oluşan düzensiz görüntünün önüne geçmek Kabloların düzenlenmesi ve bantlanmasında çalışanların eğilmelerine gerek duymadan kolay kullanımı sebebiyle çalışanların beden sağlığını korumak.

Gaffgun, Haziran ayı itibariyle Ateksis’le Türkiye’de!

Gaffgun; Türkiye’den gelen yoğun talep ve kullanım isteği üzerine ürünlerini en iyi şekilde sunup genişletebilmek için haziran ayı itibariyle Ateksis ile distribütörlük anlaşması yaptı. Sizler de artık organizasyonlarınızda kablo sorunları, dağınıklıkları ile uğraşmak istemiyorsanız Gaffgun ile tanışarak bu büyük kolaylıktan faydalanmak için lütfen bizimle iletişime geçi

Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir