haber kopya

Evrensel Modemli Prodys Donanımı ile tanışın!

Bugüne dek piyasada dünyanın çeşitli ülkelerinde kullanılan tüm LTE bantlarını kapsayan modemelr yoktu. Bu durum haber yayınlamak için seyahat eden muhabirlerin donanım kullanım olanaklarını sınırladı, çünkü hep çalışan cihazlar uzakta çalışmayabiliyordu.

Modem üreticileri piyasadaki ilk evrensel modelleri kısa süre önce çıkardıkları ve Prodys bunları hemen cihazlarıyla bütünleştirdiği için bu durum artık sorun olmaktan çıkıyor. Şirket bundan sonra Quantum Lite, Quantum W ve Quantum XL cihazlarında yerel modemler yerine evrensel modemler sunuyor.

Quantum Lite
Quantum Lite yayıncılık piyasasında çalışan profesyonellere yönelik bir el ses kodeği. Aygıt aynı anda iki UMTS/LTE ağ bağlantısı kullanarak kablosuz ağlar üzerinden sahadan son derece güvenilir ses toplama sağlıyor.
– Çift SIM ile risksiz çalışma
– Gelen GSM aramaları akıllı telefon kodek uygulamasını rahatsız etmediği için risksiz
– Geniş pil kapasitesi ile risksiz
– Giriş-çıkış ses düzeyi ve cue dengesi için gerçek profesyonel düğmeler
– Quantum Lite 4 adede kadar uplink IP bağlantısını bir araya getirebiliyor: Her türlü senaryo için 2x UMTS/LTE, 1x Ethernet & 1x Wifi (opsiyonel)

Aygıt ayrıca gömülü ses kaydı, kurgu ve aktarım ile offline işleri kolaylaştırıyor.

Quantum W
Quantum W, Quantum XL gibi 5 değil 3 mikrofon/hat girişli daha küçük bir model ama büyük modelinin tüm gücüne sahip.

Quantum W, Prodys Ikusnet görüntü kodek ailesinin dünya kalitesinde IP teknolojisini devam ettiriyor. Otomatik seğirme tamponu, uyarlamalı bit hızı, en iyi kaliteli ve güvenli ses akışı i.in 7 adete kadar Ethernet, 3G/4G veri bağlantıyı birleştirme.

Birleştirme (bonding) yetenekli dört adede kadar 3G/4G veri bağlantoılı bir kablosuz haberleşme modülü alınabiliyor. Daha iyi sinyal alımı ve çok yönlü kurulum seçenekleri için bu modük harici.

Quantum XL
Quantum XL var olan Prodys Nomada kodek ailesinde başlayan teknolojiyi genişleten dahili ses mikserli, güçlü bir portatif IP ses kodeği.

Quantum kodekleri, Prodys Ikusnet görüntü kodek ailesinin dünya kalitesinde IP teknolojisi devam ettiriyor. Otomatik seğirme tamponu, uyarlamalı bit hızı, en iyi kaliteli ve güvenli ses akışı için 7 adete kadar Ethernet, 3G/4G, Wifi bağlantıyı birleştirme.

Birleştirme yetenekli dört adete kadar 3G/4G veri bağlantılı bir kablosuz haberleşme mpdülü alınabiliyor. Daha iyi sinyal alımı ve çok yönlü kurulum seçenekleri için bu modül harici.

Kodeğin 5 adet mic/line mono girişi ve bir stereo USB giriş/çıkışı, iki bağımsız stereo akış oluşturmak için mikslenebiliyor, kodlanabiliyor ve iletilebiliyor.

Opsiyon olarak ses girişlerini bir Dante/AES67 veya bir Ravenna/AES67 arabirimi ile değiştirmek mümkün.

Prodys ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi ve diğer pek çok broadcast ürün ve hizmetleri hakkında daha fazla bilgi için şimdi Ateksis’i ziyaret edin!

Share