a

Dünya lideri el tipi 4K HDR performansı

4K yayına yönelik dünyanın ilk 1/2 tipi 3CMOS Sensörü

Z280’in tamamen yeni Exmor R™ görüntüleyicisi 4K yayın alımı için özel olarak tasarlandı. Görüntüleyicide bulunan üç adet 1/2 tipi Exmor R™ CMOS harika görüntü kalitesiyle yüksek bir alan derinliği sağlıyor. Kırmızı, mavi ve yeşil ışıklar ayrı görüntü sensörleri tarafından ayrı ayrı yakalanıyor ve geniş dinamik aralığın yanı sıra yüksek çözünürlük ve yüksek F12 hassasiyetine (59,94p) katkıda bulunuyor. Gelişmiş bir LSI (akıllı parazit azaltma, gelişmiş detay üretme ve bozulmaları düzeltme teknolojilerine sahiptir) dikkat çekici gerçeklikte 4K 4:2:2 10 bit görüntüler sunuyor. HD sunuyor olsanız bile kayıtlarınız HD sensörlerin göremediği ayrıntıları ve görüntü dokusunu yakalayacak.

Son noktalı üç bağımsız halkaya ve yüksek odak uzaklığına sahip 17x profesyonel HD yakınlaştırma lensi

PXW-Z280, 30,3 mm’den 515 mm’ye (35 mm’ye eşdeğer) yakınlaştırma yapabilen, 17x profesyonel yakınlaştırma lensi ile donatılmıştır. 1/2 inç tipi lensin son noktalı üç bağımsız kontrol halkası odak, yakınlaştırma ve irisin manuel olarak kontrol edilmesini sağlayarak daha iyi ve hızlı ayar yapma imkanı sunar. Görüntü, HD modunda görüntüde herhangi bir bozulma olmadan büyütülebiliyor ve sensör kırpma genişleticisi ile 34x kat yakınlaştırmaya eşdeğer görüntü yakalanabiliyor.

 

Çarpıcı HDR performansı

HDR içeriğe yönelik talep giderek artarken Z280 size iki güçlü iş akışı arasında seçim imkanı sunuyor.

S-Log3, tonlamada en üstün esneklik için mümkün olan en fazla veriyi yakalamak istediğiniz birinci sınıf uygulamalar için kanıtlanmış seçimdir.

Anında HDR İş Akışının asıl önemli özelliği hızdır. Hibrit Log-Gama (HLG) kalitesinde çekim yapın, içerik düzenleyin ve görüntüleyin, görüntüleme ifadesinden ve içerik kalitesinden ödün vermeden hızla içerik sunun.

 

İnanılmaz derecede hızlı hassas otomatik odaklama

PXW-Z280 yeni geliştirilen Yüz algılama AF özelliğine sahiptir. Yüz Önceliği AF ve Yalnızca Yüz AF arasında seçim yapabilirsiniz. Kişiyi kare içinde tutmanız yeterli; daha iyi bir açı yakalamak için nasıl hareket ederseniz edin, PXW-Z280’in nesnenize keskin şekilde odaklanacağından emin olabilirsiniz.

 

Dahili Elektronik Değişken ND Filtreler

Sony, bir video kamera gövdesine elektronik değişken ND Filtreler entegre etme özelliğiyle çığır açıyor, hızlı ve çevik çekime olanak tanıyor. Gölgeli iç mekanlardan parlak güneş ışığıyla aydınlanan dış mekanlara geçmek PXW-Z280 ile hiç sorun değil. Geleneksel optik ND filtrelerin aksine, PXW-Z280’deki elektronik ND filtre, ND Filtreler tamamen otomatik olarak ayarlanabilmesine rağmen, 1/4ND ile 1/128ND arasında lineer olarak kontrol edilebilir. Hatta PXW-Z280’in kazancı veya enstantane hızını değiştirmeden sabit pozlamayı koruyacağına güvenerek, Alan Derinliğini iris lens halkasını kullanarak manuel olarak da ayarlayabilirsiniz.

Yüksek mobilite için ağa bağlantısı

PXW-Z280, standart olarak 5 GHz* ve 2,4 GHz Wi-Fi ile sağlanır; birçok gelişmiş kablosuz prodüksiyon özelliğini etkinleştirmek için cihazı açıp tercih ettiğiniz ağda oturum açmanız yeterlidir:

Teknik Özellikler

  • 3 adet 1/2” 4K sensor ile 50p/60p 4:2:2 10bit kayıt
  • S-Log3 veya Instant HDR iş akışları provideo.com.tr
  • Sony’nin özel Elektronik değişken ND filtresi
  • 17x zoom lens, focus, iris ve zoom için manuel kontrol halkaları
  • Gelişmiş yüz tanımalı oto focus
  • FTP veya stream için çeşitli network bağlantıları ( kablolou veya kablosuz)
  • 12G-SDI output
  • SxS veya SD hafıza kartlarına kayıt
  • Bağımsız ses kontrollü 4 kanal ses kayıt
  • İkili Mi Shoe bağlantısı
  • 4K/HD eş zamanlı kayıt (4K + MPEG HD422)
Share