dhd mixer

DHD Mikserler ile sınırları aşın

  • Özgürce (Toolbox5’te bulunan fonksiyonlarla) yapılandırılabilir donanıma sahip, önceden tanımlanmış düğme fonksiyonu olmadan, kullanımı kolay yapılandırma yazılımı ve sağlam işçilik sayesinde 7/24 kullanımda bile yüksek güvenilirlik sağlıyor.

52/MX tasarımı

52/MX mikser sistemi önceki DHD mikserlerden daha da modüler… Yayıncılık alanında uzun süredir bilinen ve kanıtlanmış bir ses mikser ilkesi olan modül düğme teknolojisi maksimum esneklik sunuyor. Bu sayede çok bir prodüksiyon ünitesi bile kurmak mümkün. Ayrı gazeteci masası, haber stüdyosu veya yayın düğmeleri ve işaretlerini kontrol etmeye yarayan kullanım unsurları, ayar düğmesi fonksiyonları ve kompleks kontrol modülleri ile büyük prodüksiyon masaları ile aynı şekilde hayata geçirilebilir. Neredeyse tüm 52/MX modülleri kombäne edilebilir. Örneğin, ayar düğmesi modülleri kontrol modülleri ile kolayca birleştirilebilir ve bu sayede ekstra kodlayıcılar ve düğmelerle ayar düğmesi kanalları genişletilebilir Bu ayrıca merkezi kontrol ünitesi için de geçerlidir. İşlev aralığı kullanıcı ihtiyaçlarına göre çok esnek şekilde ayarlanabilir. Orta seviye veya büyük sistemlerin kablo sistemi, CAT5 kablosu ile Ethernet kullanılarak basitleştirilmiştir. Çünkü 52/MX’te, RM4200D’den bildiğimiz CAN veri yolu kullanılmamıştır. Tüm bu yeniliklerle birlikte önceki mikserlerimizde kullanılan kanıtlanmış ilkeleri de koruyoruz:

Özgürce (Toolbox5’te bulunan fonksiyonlarla) yapılandırılabilir donanım, önceden tanımlanmış düğme fonksiyonu yok,

Kullanımı kolay yapılandırma yazılımı,

Sağlam işçilik sayesinde 7/24 kullanımda bile yüksek güvenilirlik.

52/XC tasarımı

52/XC Core, DHD Serisi 52 mikserin merkezi DSP’si ve kontrol ünitesidir. Tüm kontrol modülleri ve G/Ç modülleri 52/XC Core’a bağlıdır. Bunun için, 12 SGK bağlantı noktası (APC=Ses,Güç, Kontrol) bulunmaktadır ve bunlar da Ethernet kabloları ile modüllere bağlıdır. Tek bir Ethernet kablosu ile ses verileri iletilir, veriler kontrol edilebilir ve modüle güç sağlanır ve bu sayede G/Ç modülleri kullanıldıkları yerde kolayca kurulabilir. Kontrol ve G/Ç modüllerinin sayısı SGK bağlantı noktalarının sayısından fazla olursa, 52/XC Core’u iki 52/XC Konsantratör kadar genişletebilirsiniz. Her biri fazladan 12 SGK bağlantısı sunar. Konsantratör, bir fiber optik kablo ile 52/XC Core’a bağlıdır. Gigabit Audio bağlantısı ile aynı anda 512 ses kanalı gönderilebilir ve alınabilir. Ayrıca, tüm bağlı modüllerin kontrol verileri de bu bağlantı ile iletilir. DHD Ağında 3. taraf anahtarların kullanılmasına ve LAN ile SGK ve Gigabit Audio sinyallerinin iletimine izin verilmez. İki 52/XC Core arasında ses sinyallerinin alınıp verilmesi için, MADI ve standart ses bağlantılarını veya Gigabit Audio (fiber optik kablo) ve SGK bağlantı noktaları (CAT 5/6) ile doğrudan bağlantıyı kullanabilirsiniz. İki SGK bağlantı noktası arasındaki bağlantı ile 48 ses kanalı iletilebilir. Bunun yanında, Gigabit Audio bağlantısı ile aynı anda 512’ye kadar ses kanalı iletilebilmektedir.

Share