canon me200s sh cok amacli kamera

Canon ME200S-SH çok amaçlı kamera

  • Yeni ME200S-SH çok amaçlı kamera, sıra dışı açılardan HD spor çe­kimleri, trafik ve hava durumu takibi, sinema yapımları, halka açık yerlerin gözlenmesi gibi geniş çeşitlilikte kul­lanım alanlarına yönelik tasarlandı. Dar yerlere girecek kadar da küçük tasarıma sahiptir.

Canon, çok amaçlı modüler kamerala­rına ME200S-SH modelini ekledi. Kü­çük boyutlu ve çok yönlü kamera sine­ma, televizyon yapımcılığı, canlı spor, yasal gözlem, hava takibi, gece çekimi, etkinlik kurulumları, görüş açısı gibi çok çeşitli kullanım alanlarını des­tekliyor. 8.2 megapiksel Super 35mm küçük boy kutu tipi kamera, yüksek kaliteli görüntü yakalama için yüksek hassasiyete ve sinema görünümüne sahip. Canon Dual Pixel Cmos oto­matik odak (DAF) teknolojisi, uyum­lu Canon EF lensler ve CINE-SERVO lenslerle kullanıldığında ME200S-SH kameranın kullanıcılarına bir dizi odaklama seçeneği sunuyor.

Canon’un 2015 yılında piyasaya sür­düğü ME20F-SH çok amaçlı kamera­sı gibi, yeni ME200S-SH çok amaçlı kamera da dar yerlere girecek kadar küçük. Sıra dışı açılardan HD spor çe­kimleri, trafik ve hava durumu takibi, sinema yapımları, halka açık yerlerin gözlenmesi gibi geniş çeşitlilikte kul­lanım alanlarına yönelik tasarlandı.

Canon’un yeni çok amaçlı ME200S-SH kamerasının küçük boyutlu modüler gövde tasarımı, çeşitli kullanım se­naryoları için kolay özel yapılandır­malara imkân veriyor.

Canlı HD

HD stüdyoları ve spor etkinlikleri için 1920 x 1080 / 60p, 50p çıkış, Dual Pixel CMOS AF ve uzaktan (RC-V100) canlı HD özeliklerine sahip. Küçük bo­yutu sayesinde basketbol potasının tepesi gibi benzersiz yaratıcı nokta­lara yerleştirilebiliyor. Genlock işlevi standart.

Yapım

Opsiyonel Canon RC-V100 kumanda ile odak, iris, otomatik pozlama (AE) ve ND filtrelerin uzaktan manüel de­netimi, zorlu hava koşullarının etki­leyici resimlerini arayan meteoroloji mühendisleri veya yaratıcı zayıf ışıklı ve sinematik sığ alan derinliği isteyen konser salonları için avantajlı.

Güvenlik gözetimi

Kızılötesi çekim ve ISO 2014.800, bi­naların, sınırların, havalimanlarının ve limanların gözetim çekimlerinin yapılmasına imkan veriyor. Uzak­tan kumanda ve otomatik pozlama, ME200S-SH kameranın bu sürekli gelişen ve potansiyel olarak insansız ortamlarla kolayca bütünleşmesini sağlıyor.

ME200S-SH kamerada hem Canon Log hem de Wide DR Gamma olması, kullanıcılara yüksek dinamik aralık ve post prodüksiyon stratejisini seç­me olanağı veriyor. Kullanıcılar ister eksiksiz bir post prodüksiyon renk düzeltmesi, ister çekim yerinde hızlı düzeltmeler yaparken, yüksek kaliteli görüntü deneyimi yaşayabiliyorlar.

ME200S-SH kameradaki Canon EF Mount (Ciname Lock Type) yuva, ka­meramanlara çeşitli Canon EF de­ğiştirilebilir lensleri, CINO-CERVO lensleri, yeni COMPCT-SERVO lensi ve üçüncü bir firmanın yuva adaptörü ile Canon Broadcast HD lensleri kullan­ma imkanı veriyor. Cine Lock özelliği kullanıcıların tele lensleri yuva içeri­sinde döndürmeden kolayca takmala­rını sağlıyor.

ME200S-SH kameradaki 3G/HD-SDI ve HDMI çıkış terminalleri, kullanı­cılara tek bir kablo aracılığıyla harici kaydedici ve monitör gibi çeşitli çevre birimlerine görüntü çıkışı yapma ola­nağı veriyor. 12 bacaklı bir lens jakı, belli CINE-SERVO ve yayın tipi lens­lerin sürücü birimleriyle haberleşme sağlıyor. Bir 2.5mm stereo mini jaklı ve RS-422 için yuvarlak sekiz bacaklı jaklı çok amaçlı kamera ME200S-SH, Canon’un opsiyonel RC-V100 uzaktan kumandası ile bağlanabiliyor. 3.5mm stereo mini jak sayesinde kamera bir mikrofona veya diğer harici ses aygıt­larına bağlanabiliyor.

Share