Canon CJ12ex4.3B IRSE S/IASE S

  • 12x zum ve geniş uçta olağanüstü şekilde 4,3 mm’den 52 mm’ye kadar uzanan odak uzaklığına sahip, çığır açan 2/3 inç 4K geniş açılı taşınabilir lens. Kompakt ve hafif olan bu lens, ENG ve stüdyo uygulamalarına yüksek kaliteli 4K çözünürlüğü getirmenin en iyi yoludur.

Faydalar

  • 12x zum sunan 4K çözünürlüklü 2/3 inç taşınabilir geniş açılı lens
  • Geniş kenarda olağanüstü 4,3 mm odak uzaklığı, 52 mm’ye uzanır (dahili 2x uzatıcı kullanıldığında 104 mm)
  • 2/3 inç’lik 4K uyumlu bir kamerayla eşleştiğinde resmin kenarına kadar büyüleyici optik performans
  • Omuzda rahat çekim için 4K kalitesini HD lenslerle karşılaştırılabilecek hafif tasarım ve kompakt boyutla bir araya getirir
  • Dahili 2x uzatıcıyı kullanırken bile sürdürülebilir 4K performans
  • Kanıtlanmış, yüksek kaliteli 16 bit kodlayıcı, zum, odak ve irisle ilgili hassas bilgileri yakalar ve başlangıçta anında sapma düzeltmesi desteği sunar
  • 3 adet 20 pimli konektör, mevcut Canon HD lens aksesuarları ve sanal sistemlerle birlikte sorunsuz kullanım sağlar.

Canon’un ilk 2/3 inç 4K taşınabilir lensi

CJ12ex4.3B, Canon’un 2/3 inç 4K lens aralığında ilktir. 12x zum sunan bu hafif, taşınabilir, geniş açılı lensin olağanüstü kısa odak uzaklığı geniş uçta 4,3 mm’dir ve kullanıcıların arabanın içi gibi büyüleyici geniş açılı çekimler yapmalarına olanak tanır. Odak uzaklığı, çok daha fazla çekim seçeneği ve olanağı yaratmak için tam zum uygulandığında 52 mm’ye kadar uzanır (dahili 2x uzatıcı kullanıldığında 104 mm). Geçerli HD lens kullanıcıları, CJ12ex4.3B’nin 2/3 inç 4K yayın kameraları ve kurulumlarıyla sorunsuz şekilde entegre olurken geniş ENG ve stüdyo ortamları aralığında sürekli olarak muhteşem performans sunar.

Nefes kesici optik performans
Göz alıcı 4K çözünürlük ve yüksek karşıtlık, Canon’un özel optik tasarım teknolojileri sayesinde resmin merkezinden kenara kadar düzgün şekilde sürdürülür. Karşıtlık ve çözünürlük, hem HDTV hem de 4K frekans bantlarında odak ve zum aralıkları boyunca tutarlı kalır. Lens, renk dökülmesini engelleyen ve gölgelenmeyi ve parlamayı en aza indiren akıllı özellikler dizisi sunar; resmin kenarına kadar büyüleyici kalite sağlar.

Hafif, kompakt ve taşınabilir
CJ12ex4.3B’nin boyutu ve ağırlığı, önemli ölçüde daha yüksek çözünürlüğüne rağmen rakip HD lenslere benzer. Bu nedenle, kullanıcılar standart bir HD lensle yaptıkları aynı çekim stilini kolayca uygularken 4K’nın tüm avantajlarının keyfini çıkarırlar. Sadece 2,1 kg olan ve 248 mm toplam uzunluğa sahip olan bu lens, uzun süre boyunca omuzda rahatça durabilir. Canon’un ergonomik sürücü birimi, kullanıcının yorgunluğunun en aza indirilmesine daha fazla yardımcı olur. Bu, omuzda çekim için bir avantajdır.

Akıllı, güvenilir ve birlikte çalışabilir
Lensin çığır açan tasarımı sayesinde CJ12ex4.3B’nin kullanımı basit, harika sonuçlar elde etmekse kolaydır. Bütün yakınlaştırma aralığı boyunca 4K performans sürdürülür; 0,5 saniyelik zum hızı ise HD lenslerde bulunanla aynıdır. Bu nedenle, lensin 4K kalitesinin keyfini çıkarmak için çekim yapma yönteminizi ayarlamanız gerekmez. Mevcut Canon HD taşınabilir lenslere yönelik zum ve odak talepleri tamamen uyumlu olduğundan yeni aksesuarlara yatırım yapmak gerekmez.

Kanıtlanmış 16 bit kodlama
Hızla çekim yapmaya başlamanız gerektiğinde, çalıştırırken lensi başlatmak için sinir bozucu bekleme süreci ortadan kalkar. Çünkü yeni nesil sürücü birimi, Canon’un açılışta ayrıca başlatma olmaksızın sapma düzeltmesiyle anında çekim desteği sunan kanıtlanmış 16 bit kodlayıcısını içerir. Bu 16 bit kodlayıcı, size zum, odak ve iris hakkında oldukça ayrıntılı konum bilgileri sunar. Böylece, sanal görüntülerle gerçek resimleri hassas ve kolay şekilde eşleyebilirsiniz. Üç adet 20 pimli konektör, lensin sanal sistemde kullanıldığı tam servo modunda kolay sanal kullanım sağlar.

Share