1bitmnovin

BITMOVIN Türkiye Adresi ATEKSİS!

Multimedya teknoloji şirketi olan Bitmovin, dijital ses ve görüntüleri bulut bilişim teknolojisi ile kullanıcıların akış formatlarına dönüştürmektedir. Kullanıcılarını, bulut teknolojisi ile Video enkode etmek(encoding), video oynatmak ve video analizlerini(analitics) gözlemlemek konularında daha az yer kaplayan ve daha verimli çözümlerle buluşturuyor.

Karmaşık Video İşleme Sorunlarını Çözen BT Yazılımı BITMOVIN
Bitmovin API tabanlı ürünleri ile, dünyanın her yerindeki geliştiricilerin, bulut ortamında çalışabilen yazılım modüllerine erişerek en karmaşık video işleme sorunlarını çözmelerine yardımcı olur. Ürün ailemiz her biri kendi alanında öncü teknoloji kullanan Video Kodlama, Video Oynatıcı ve Video Analizi modüllerinden oluşmaktadır.

Bitmovin Video Kodlama – Her yerden erişilebilen dağıtılmış video kodlama servisi
On-time (anında / hızlı) ve verimli A/V yayıncılığı için video kodlamanın geleneksel, sabit, temel donanımdan ayrılması gerektiğine inanıyoruz. Sizi belirli bir donanıma veya buluta kilitlemeyen piyasadaki en esnek kodlama olacak şekilde Bitmovin Video Kodlama özelliğini geliştirdik.

Video Akış Maliyetini Düşürün
Dosya boyutlarını optimize edilmiş H.264’e kıyasla% 50’ye kadar düşürmek için HEVC, VP9 ve AV1 gibi son teknoloji kodekler ile kodlayın. Çoklu codec akışı, kullanıcılarınız için aynı algısal kaliteyi korurken maliyetleri yarıya indirmenizi sağlar.

İş Akışlarını, Entegrasyonu ve Desteği Basitleştirin
Esnek olmayan bir kodlama API’sini entegre etmenin ya da komut satırında ffmpeg ile dolaşmanın ne kadar acı verici olduğunu biliyoruz. Bitmovin API, entegrasyonlarınızı kolaylaştırmak ve ihtiyaç duyduğunuz tüm geliştirme araçlarını kullanmanızı sağlamak için tasarlanmıştır.

Çevrimiçi İçeriğin Daha Hızlı Alın
Bitmovin’in parça tabanlı kodlama mimarisi onu piyasadaki en hızlı (100x’e kadar gerçek zamanlı) kodlayıcı yapar. Yayıncılar ve haber ajansları için videolar saniyeler içinde kamuya açıklanabilir ve size ilk haber avantajını ve aslanın reklam gelirindeki payını verir.

Her Aygıta ve Her Tarayıcıya Erişin
Uyarlanabilir akış formatlarına (MPEG-DASH ve HLS) kodlayarak, videolarınızın her tarayıcıda ve her cihazda, standart olarak, ayrıca 360 ° ve VR formatlarında oynatılmasını sağlayabilirsiniz.

Bitmovin Video Oynatıcı – Her Ortamda Yüksek Kaliteli Video Sunun
Yayınların tüm cihazlara ve ortamlara en kaliteli şekilde ulaştırılması için cihaz uyumluluğu, platform güncellemeleri, yeni akış formatları ve kodekleri, DRM, reklamlar ve yeni özellikler için çalışıyoruz.

Tüm farklı tarayıcılarda, işletim sistemlerinde ve cihazlarda HLS & MPEG-DASH akışlarını sorunsuzca yürütmek için gereken zorlukları ve iş miktarını biliyoruz. DRM ise işleri daha da karmaşık hale getirir. Tüm platformlarda uyumluluk, gayret gösterdiğimiz bir hedeftir. Hangi platformu kullandıklarına bakılmaksızın, kullanıcılarınıza video gönderilmesine yardımcı olacak Android, iOS, tvOS, Roku ve SmartTV’ler için masaüstü uygulamaları ve masaüstü uygulamaları geliştirdik.

DRM Desteği
DRM, yayın akışını çok daha karmaşık hale getirdi, bu yüzden tekrar basitleştirmek için çok çalıştık. Bitmovin, Widevine, Primetime, PlayReady, Fairplay ve AES HLS’yi destekliyor, ayrıca BuyDRM, Irdeto, ExpressPlay ve daha fazlasını içeren bir dizi DRM ve Multi-DRM entegrasyonuna sahibiz.

Tam Özellikli Reklam Desteği
Para kazanma sürecinin herhangi bir iş modeli için kritik olduğunu biliyoruz, bu nedenle reklamcılık çözümlerini entegre etmek her zaman yüksek bir öncelik olmuştur. Çözümler, Sunucu Tarafı Reklam Ekleme’nin yanı sıra müşteri tarafı VAST, VPAID, Google IMA, VMAP ve daha fazlası için kullanılabilir.

Tamamen Özelleştirilebilir Oynatıcı Arayüzü
Geliştirme ekibiniz, arayüzlerinizin web tabanlı tarayıcılar, iOS, Android ve masaüstü uygulamaları arasında tutarlı olmasını sağlayan API arayüzü veya birleşik bir yapılandırma dosyası aracılığıyla oyuncu arayüzünüz üzerinde tam kontrol sahibi olacaktır.

3. parti çözümlerle entegrasyon
Mimari yapınızdaki değişikliklerle 3. taraf entegrasyonlarını sürdürmenin ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Bitmovin oynatıcısı, Mux, Conviva, Akamai, Irdeto, ExpressPlay, EZDRM, Google IMA / DFP ve daha pek çoğu dahil olmak üzere çeşitli entegrasyonlara sahiptir.

Geliştiriciler için Video Analizi
Yayınlarınızı içerik, sunum kalitesi, izleyici davranışları vb gibi birçok açıdan değerlendirebileceğiniz bir raporlama arabirimi sunar. Böylece verilerinizi tam olarak kontrol edip sunabilir, uygun önlemler almak için geliştiricilerinizi yönlendirebilirsiniz Tamamen özelleştirilebilir bir çözüm kullanarak ekibiniz yalnızca işinize uygun bir analitik arayüzü oluşturamaz, aynı zamanda işiniz geliştikçe uyarlayabilir.

İş Süreçlerini Kolaylaştırın
Bu sizin veriniz – öyleyse kullanın! İşletmenizin herhangi bir alanını gerçek zamanlı davranış veya performans verileriyle optimize etmek için iş zekası iş akışlarınızı hızlandırın. Bitmovin ile verilerinizi tamamen sahiplenmeyi ve kontrol etmeyi sağlarsınız.

Düşük Gecikmeli Çevrimiçi Akış ve Analiz
Parçalanmış CMAF aracılığıyla düşük gecikme süresi, arabellek yönetimi nedeniyle video donma ve diğer bozulma riskini artırır Bitmovin Analytics, oturum kalitesine ilişkin bilgiler sağlar; böylece müşteriler performansı izleyebilir ve deneyimi geliştirmek için oynatıcı ve kodlama yapılandırmalarını ayarlamak için gerçek zamanlı kararlar alabilir.

Mühendislik problemleriyle ilgili fikirlerinizi netleştirin
Verileri sorgulamak için esnek bir REST API, geliştiricilere gerçek zamanlı olarak video iş akışınızın herhangi bir bölümünü doğrudan görüntülemekte ve hata ayıklama veya optimizasyon için çok özel ölçümler sağlamaktadır.

Web kancaları ortaya çıktıkça sizi uyarabilir ve ekibinize kullanıcıları etkilemeden önce doğru sorunları bulma şansını verir.

• Yükleme sürelerini, tamponlama ve uyarlama davranışını izleyin
• Ham verilerinizi sorgulamak için REST-API kullanabilrisiniz
• Gerçek zamanlı verilere bakın
• A / B test desteği
• Kullanıcıların içeriğinizi nasıl izlediğini kolayca araştırın
• Web kancaları ve bildirimler oluşturun
• Gelişmiş gizlilik özellikleri
• Filtreler için özel alanlar ve boyutlar
• Hata ayıklama için bireysel oturumları analiz etme
• Mevcut iş akışlarına kolayca entegre olur

Bitmovin çözümlerine artık Türkiye’de Ateksis’ten ulaşabilirsiniz. Yakın zamanda yapılması planlanan ürün lansmanları ile Bitmovin multimedya çözümlerini siz de yakından tanıyabilirsiniz.

Can Gökçer | [email protected]

Share