resim1 e1454947752455

‘Big Brother’ Sony’nin profesyonel ürünleri ile ekranlarda

 

Endemol Shine Türkiye’nin yeni yarışma programı Big Brother Sony’nin profesyonel robot kamera teknolojisi ile hem TV ekranlarından hem de internet üzerinden izleyicilerle buluştu.

Endemol’ün yeni yarışma programı Big Brother Sony’nin profesyonel robot kamera teknolojisi ile hem TV ekranlarından hem de internet üzerinden izleyicilerle buluştu. Dünyanın konuştuğu yarışma programı ‘Big Brother’ yeni sezonda, Türk televizyon ekranlarındaki yerini aldı. Özkan Production’ın, Sony’nin profesyonel ürün gamını kullanarak Star TV’de Türk izleyicisiyle buluşturduğu program, hem televizyon ekranlarından hem de internet üzerinden izlenebilecek. 90’ı aşkın robot kameranın bulunduğu Big Brother’da her yarışmacı, kendisine verilen imkânlarla kendi yaşam alanlarını oluşturdu. Sony’nin üstün teknolojisi ile izleyicilerle buluşan programda kullanılan ürünler hakkında Sony Profesyonel Ürün Gamı Satış Müdürü Koray Köymen şunları söyledi: “ Bugüne kadar birçok projede Özkan Production ile çalışma fırsatı bulduk. “Survivor” ve ‘’Utopia’’ gibi Türkiye’nin önemli reality show’larını BRC teknolojisi kameralarımız ile çektik. Şimdi bu seriye dünya televizyonlarında en fazla yayınlanan reality show’lardan biri olan Big Brother’ı ekliyoruz. Bu projeler sayesinde Türkiye, Avrupa’da en fazla BRC serisi robot kamera teknolojisi kullanılan ülkeler arasında yerini aldı. Özkan Production ile yıllara dayanan işbirliğimiz üretici-müşteri ilişkisinden daha çok adeta stratejik partnerliğe dönüştü.

Bu projenin hayata geçirilmesinde ve izleyiciye ulaşmasında emeği geçen çözüm ortağımız Ateksis ve tecrübeli teknik kadrolarına, ayrıca Sayın Tuncay Özkan olmak üzere Özkan production ekibine, Sony’e duydukları güvenden dolayı teşekkür etmek isterim. Gelecekte de işbirliğimizi sürdürerek, en son Sony teknolojilerini Türk izleyicisiyle buluşturmaya devam edeceğiz.”

Share