celebrum

Axon’dan tamamen özelleştirilebilir kontrol ve izleme sistemi: Cerebrum

Axon’un tamamen özelleştirilebilir kontrol ve izleme sistemi Cerebrum; hızla en çok tercih edilen mobil üretim, haber ve canlı stüdyo prodüksiyonları, ana kontrol ve uzaktan prodüksiyon kontrol çözümü haline geliyor.

Cerebrum’un gelişmiş işlevselliği ve geniş özellikler yelpazesi, çoklu cihaz izlemesi ve kontrolünü, kullanımı kolay, tek bir özelleştirilebilir ara yüzle, basit hale getiriyor. SNMP (Basit Ağ Yönetim Protokolü) veya üçüncü taraf protokolleri kullanan yönlendiriciler, üretim anahtarlayıcıları, sunucular, alıcı dekoderleri, çoklu görüntüleyiciler ve dalga formu monitörleri de dâhil olmak üzere geniş bir yelpazede cihazları destekliyor. Cerebrum; kullanıcıların aşağıdaki işlemleri uzaktan gerçekleştirmesine olanak sağlıyor: Karmaşık bir iş akışını kısa bir sürede yapılandırma, hiyerarşik sistem durum bilgilerini kullanarak olayları yönetme ve raporlama Cihazların sezgisel, kullanıcı dostu bir grafik ara yüzü aracılığıyla kontrol edilmesi Kullanım ömrü süresince iş akışını sürdürme Grass Valley, Imagine Communications, Nevion, LAWO, RTS/Telex, Riedel ve Ross’u destekler (ancak desteklenen cihazlar bunlarla sınırlı değildir).

Cerebrum yayılım halinde Geçen yıl piyasaya sürülmesinden bu yana, MBC, VRT, YLE, Sichuan TV ve NHK gibi dünyanın her yerindeki yayıncılar Cerebrum’u, kontrol ve izleme amaçlı kullanarak prodüksiyonlarına ne gibi faydalar sağlayabileceğini fark ettiler. Cerebrum’un yeni yayılımları arasında Endonezya’nın 24 saat yayın yapan haber kanalı Metro TV ve News UK kanalının Londra’daki teknoloji harikası merkezi de var.

Cerebrum, CTV’ye the open 2015 için yardım ediyor Cerebrum; mühendislerimizin tamamlanması saatler süren işleri dakikalar içinde gerçekleştirmesini sağladı ve bu çok etkileyici. Kontrol ve izleme sistemimizin, ESPN ve TGC için kullanılan 80 harici kaynağı içeren karmaşık bir canlı prodüksiyonu, sezgisel kontrolüyle nasıl çok daha kolay hale getirdiğini keşfedin.

Spor dolu bir yazın komuta merkezi Cerebrum, karmaşık çoklu cihaz izleme ve kontrolünü (Tally bilgisinden kameralar ve anahtarlayıcılara kadar) yönetimini kolay ve operatör dostu bir şekilde sağladığından, açık alan spor müsabakaları ve OB prodüksiyon ları için idealdir. Cerebrum bu yazın bazı büyük spor olaylarının prodüksiyonunu destekleyeceği için çok heyecanlıyız! Lider OB prodüksiyon şirketi CTV, açık golf şampiyonasındaki başarının ardından 2015 Ashes test kriket serisini ve BBC’nin Match of the Day programı için önümüzdeki Barclays Premier League futbol sezonunu yayınlamak için Cerebrum’u devreye sokuyor. Cerebrum ayrıca bu sonbaharın sonuna doğru, Flushing Meadows’daki ABD Açık Tenis Turnuvası’nı sunan Gearhouse ve UHD/4K’nın BT Sports UEFA Şampiyonlar Ligi yayınını sunan Timeline dahil olmak üzere zirvedeki spor müsabakalarında diğer prodüksiyon şirketlerine yardım edecek.

Share